Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Sikeres övvizsgát tett ek az egri dzsudósok
2022-07-08 23:10:38
JUDOSPORT - Mozgalmas napokat élnek át az Egri Városi Sportiskola ifjú dzsúdósai. Minden szempontból jól sikerült a Sirokban megtartott nyári edzőtáborozás. A szakosztályFejér Barna az Egri Városi Sportiskola edzői is közreműködtek. köszönettel tartozik Zakar Csaba edzőnek aki kiemelkedő munkát végzett. Örömteli volt Huszár Gábor részvétele, aki kiemelkedő judós- és versenyzői múltját követően most először edzőként is bemutatkozott az egrieknek. Eddig csak videon láthatták, hogy Budapesten hogyan oktat gyerekeket. Fantasztikus élmény, volt látni, hogyan dolgozik. A siroki napokat követően Egerben folytatódott a munka, az övvizsgára való felkészítésben Cs. Németh Péter edző jeleskedett. Nehezítő tényező volt, hogy az egri körcsarnokban 37 celsius fokot is meghaladta a küzdőtér hőmérséklete. Az övvizsgát Miskolcon tartották, ahol a vizsgabizottságban két miskolci szakember mellett Horváth Tamás és Fejér Barna az Egri Városi Sportiskola edzői is közreműködtek. Az EVSI 11 sportolója vizsgázott, közülük Kiss Csongor a szigorú szabályok miatt, a fiatal kora miatt még nem kaphatott övet.
Az övvizsga egri eredményei:
Kék öv:
Szabó Lili, Fábián Eszter, Czinege Dávid, Cs. Németh Mihály, Gáspár Bence, Ferencz Vince, Esküdt Ádám, Tajti Péter, Sereg Szilárd.
Zöld öv: Juhász Zalán
Zöld-csík öv: Kiss Csongor.
Legközelebb 2023. januárban vizsgázhatnak a judósok.

Napközis tábor

Az EVSI 2022. július első hetében judos napközis tábort tartott. Horváth Tamás és Fejér Barna edzők irányításával az igazolt versenyzők mellett a sportággal most ismerkedő 6-10 éves korosztály is jelen volt.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel