Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Alakul egy újabb dobogóesélyes csapat
2022-06-23 23:41:42
KÉZILABDA – Jelenleg pihenéssel töltik a nyarat az Eszterházy SC női kézilabda csapatának tagjai. Az NB I/B legutóbbi kiírását a bronzérmes pozícióban záró együttes játékosai június 27-től kezdik a munkát, mégpedig otthoni, egyéni gyakorlatokkal. A közös foglalkozások július 11-től indulnak. Uborkaszezonról ezzel együtt sem beszélhetünk, hiszen a háttérben komoly erőfeszítésekkel dolgozik a közeljövőn a klubvezetés. Alig, hogy befejeződött a 2021/2022-es idény, a keret tizennégy játékosának szerződéshosszabbításáról számoltak be hivatalos oldalukon, valamint hat kézilabdázó távozásáról is hírt adtak. Az elmúlt napokban felgyorsultak az események az új érkezők tekintetében is. Négyen kötelezték el magukat az egyetemi csapathoz. Hadnagy Fanni (Vasas SC), Kozma Tünde (Hajdúnánás), Szondi Zsófia (Vác) és Varjú Liliána (Szent István SE) döntött az egri folytatás mellett. Zsadányi Sándor edző elmondása szerint olyan keret van kialakulóban, amely jó eséllyel a következő kiírásban is a dobogóért fog küzdeni. A bajnoki versenyrendszer jelentős mértékben változik a legutóbbihoz képest. Újra egy csoportban, azonban már tizenhatos mezőnyben csatáznak a pontokért a másodosztályban induló csapatok.

Nyári játékosmozgás az Eszterházy SC felnőtt csapatában:

Távozók (6 fő):

Csomós Anna, Romány Kinga (mindkettő Borsod Sport Klub-Miskolc, NB II), Györfi Dóra, Lengyel Eszter (mindkettő Vasas SC), Kuti Bettina (Kozármisleny SE), Leiner Bernadett (?)

Érkezők (4 fő):
Hadnagy Fanni (Vasas SC, NB I), Kozma Tünde (Hajdúnánás, NB I/B), Szondi Zsófia (Vác, NB I), Varjú Liliána (Szent István SE, NB I/B)

Szerződést hosszabbítottak: (14 fő):
Alaxai Zoé, Balogh Panna, Bató Lili, Barta Adelinda, Bernát Dorina, Fodor Ivett, Jurmann Gréta, Kiser Panna, Nagy Éva, Pankotai Luca, Szeberényi Flóra, Szecsődi Laura, Tóth Abigél, Zákányi Blanka.RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel