Barca siker, a Veszprém 4.


Katalán diadal Kölnben a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében. A Bercelona hétméteresekkel verte a Kielcet. A Veszprém 4. helyen végzett 2 vereséget elszenvedve.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Tizenkilenc játékossal elkezdte a felkészülést az ESE
2022-06-23 00:47:35
LABDARÚGÁS – Megkezdte a felkészülést az NB III 2022/2023-as kiírására az Eger SE labdarúgó csapata. A harmadosztály keleti-csoportjában a legutóbbi szezont a tizenötödik helyen záró együttesnél jelentős változások várhatók az elkövetkező napokban, hetekben. Az állandóságot leginkább a szakmai stáb összetétele jelenti, hiszen a piros-kék alakulat munkáját továbbra is Szekeres Adrián irányítja, Pósán László erőnléti edző segítsége mellett. A Felsővárosi Sporttelepen megtartott első foglalkozáson tizenkilenc játékos volt jelen. Hét labdarúgót egészen biztos nem látnak az új idényben a labdarúgás helyi szerelmesei. A kiváló teljesítményt nyújtó Nagy-Kolozsvári Dániel az NB II-es Siófok érdeklődését keltette fel, így a fiatal támadó osztályt vált. Négy focista fogja erősíteni a jövőben az NB-s álmokat dédelgető Füzesabonyt, mindegyikük (Debreceni Dávid, Farkas Krisztián Antal Zsolt és Vajda Ákos) ezer szállal kötődött Egerhez. Rajtuk kívül Pál Szabolcs és a kapus Varga Huba távozása prognosztizálható még. Az érkezők névsora egyelőre nem ilyen veretes. Jónyer Kristóf (DVTK II) klubcseréje biztosnak mondható, de lesznek további csatlakozók is. A számos fiatal futballista mellett olyan idősebb, tapasztaltabb játékosok leigazolását is tervezi a vezetés, akik magasabb osztályban is bizonyítottak már.

A felkészülési mérkőzések sorát június 29-én szerdán nyitja az ESE a BVSC-Zugló elleni találkozóval. A fővárosiakkal kapcsolatos legfrissebb hír, miszerint a játékosként 40-szeres válogatott Urbán Flóriánt nevezték ki vezetőedzőnek. A bajnokság kezdetéig várhatóan a Mezőkövesd-Zsóry II-vel, a DVTK II-vel, és az Egerszalókkal is meccselnek Szekeres Adrián tanítványai.
RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel