Barca siker, a Veszprém 4.


Katalán diadal Kölnben a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében. A Bercelona hétméteresekkel verte a Kielcet. A Veszprém 4. helyen végzett 2 vereséget elszenvedve.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Hétfőn nyit a sporttábor, július végéig várják a gyermekeket
2022-06-22 08:26:16
SZABADIDŐ – Kicsengettek az iskolákból, lezárult a tanév, ezzel együtt pedig elkezdődött a vakáció. Ez a gyermekeknek jó hír, viszont a szülőknek nagy kérdés: hová vigyék csemetéjüket, miközben ők dolgoznak. Az egri Kemény Ferenc Általános Iskola Diáksport Egyesülete (Eger, Kodály Z. u. 5.) ebben az évben is megszervezi a már hagyományos, nagy érdeklődésű városi sporttáborát 6-12 éves korú gyermekek részére. 2022. június 27-től július 29-ig (5x1 hetes turnusokban) kirándulhatnak, túrázhatnak, strandolhatnak, úszhatnak a tábor látogatói, valamint sportversenyeken, játékokon vehetnek részt. A részvételt más oktatási intézményben tanuló diákok részére is lehetővé teszik a szervezők. Mindezt barátságos költségtérítés ellenében. Érdeklődni az intézmény iskola titkáránál lehet személyesen, vagy telefonon telefon: 30/949-9199-es számon.

NYÁRI SPORTTÁBOR

A tábor programja:

- városnéző kisvasutazás
- gyalogtúra
- kerékpáros ügyességi verseny
- közlekedési ismeretek – Kresz pályán
- strandolás, úszás – a strandon heti 4 alkalommal
- játékos sportversenyek
- sportjátékok
- apró ajándék minden résztvevőnek
Minden nap ebéd a Fekete Ló fogadóban.

Befizetési határidő: a turnusokon való részvétel előtti hét szerdájáig.
Befizetni és érdeklődni: Egri Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola,
Eger Kodály Zoltán utca 5.
Cseh Kinga iskolatitkárnál
telefon: 30/949-9199RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel