Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

IV. WOLF Tennis Open: Mezei Róbert a győztes
2022-06-12 11:33:41
TENISZ - Az Egri Városi Sportiskola vagyonkezelésében lévő Kossuth Zsuzsa Középiskola közelségében elhelyezkedő 4 db salakos teniszpálya üzemeltetője az egri Wolf Teniszklub. Farkas Richárd klubtulajdonos, ügyvezető igazgató június első hétvégéjén rendezte meg a IV Wolf Tennis Open szezonnyitó versenyt. Mindenféle időjárási akadályok ellenére, fél napos csúszással jó hangulatban ért véget a verseny, amelyre az egriek kívül 5 városból érkeztek résztvevők. A jól előkészített pályákon színvonalas meccsek után dőlt el a helyezések sorsa.
Egyesben Mezei Róbert nyert a második Farkas Ádám, Harmadikként zárt Lipták Dániel és Heinrich Attila. A versenysorozat következő állomása július végén vagy augusztus második felében lesz.

Reménység: Jánosik Liliána
Farkas Richárd , korábbi többszörös magyar, országos, vidék és páros bajnok egy évvel ezelőtt vette át a pálya működtetését az EKVI-től. A tavalyi szezonban a pályákon számos amatőr verseny kapott helyet, illetve a fiatalok körében népszerű volt a nyári tenisztábor is.
- Az idei szezont a 4 pálya teljes körű felújítása után kezdtük. Nagyon fontos számunkra az utánpótlás nevelése a sportág széles körben való megismertetése az óvodák és iskolák körében.
Büszke vagyok a 10 éves Jánosik Liliánára, akivel 2,5 éve dolgozom együtt. Sorra veri korosztálya legjobbjait, dobogós hely nélkül egyetlen egyszer hagyta el a teniszpályát. Tehetségét, szorgalmát a heti 8-9 óra tenisz, a 2-4 atlétika edzés is alátámasztja. Mindemellett kitűnő tanuló. A diákolimpián ezüstérmet szerzett, majd a Budapest-kupán 3., a Fortuna Kupán vigaszágon győzött. Ez volt pályafutása első diadala. Sikereinek köszönhetően a soron következő korosztályos országos bajnokságon főtáblás helyről indulhat, valamint a hazai nemzetközi versenyeken szabadkártyával - nyilatkozta Farkas Richárd a Wolf Teniszklub tulajdonos, ügyvezető igazgatója.

Agria Press
Beküldött fotók

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel