Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Mind a hét kazah győtött a Bornemissza második napján
2022-06-08 23:16:40
ÖKÖLVÍVÁS - A 71. Bornemissza Gergely Emlékverseny 2. versenynapján az elődöntőbe jutás volt a tét. Mindkét ringben többségében kiegyenlített és helyenként színvonalas küzdelmeknek lehettünk szemtanúi a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. Kazahsztán ifjúsági válogatott bunyósai kivétel nélkül győztesen hagyták el a szorítót és várhatják az elődöntőket. A z Egri Városi Sportiskola bunyósainak nem sikerült továbbjutni. Danó Béla végig irányította a meccset, rengeteg ütést bevitt a jordán ellenfelének, de a pontozóknál ez sem volt elég a sikerhez. Az egri edzéseket látogató Maxim Naumov végül is ukrán színekben bunyózott és nagy csatában 3:2-es pontozással alulmaradt kanadai ellenfelével szemben. A 12 résztvevő nemzetből 10 már biztosan szerez érmet. A szerdai napon a magyarok közül meggyőző fölénnyel diadalmaskodott Oláh Levente és Nileborg Krisztián.Csütörtöki program: https://www.facebook.com/okolvivoszovetseg/photos/pcb.2288383277995292/2288383137995306FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel