Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

A grazi Európa Kupa viadalra utazik Rottenstein Botond
2022-05-31 15:08:16
JUDOSPORT - 37 ország 532 versenyzője nevezett az ausztriai Graz Junior Európa Kupa viadalra. Európa egyik legrangosabb erőpróbáján a 81 kg-os súlycsoportban a magyar válogatott tagjaként tatamira lép Rottenstein Botond, az Egri Városi Sportiskola kiválósága. Az első éves juniorként benevezett Rottensteinnek nehéz dolga lesz a junioroknál. A 81 kg-osoknál 65 (!) versenyző küzd a helyezésekért. Horváth Tamás, az EVSI vezetőedzője a tisztes helytállásban bízik: - Heti 7-8 edzéssel készültünk az Európa Kupára, ebből egyszer Budapesten a válogatott keretedzés, egyszer Miskolcon a régiós ellenfelekkel való gyakorlás szerepelt a programban. Grazban a verseny mellett nemzetközi edzőtábor is kapcsolódik az eseményhez.

Rendkívül erős a mezőnyben a legjobb európaiak mellett Japán, Kanada, USA, Brazília,Kazahsztán, Szaud Arábia is képviselteti magát. Rottenstein Botond az egri Szilágyi Erzyébet Gimnázium 11. osztályos tanulója rangos eseményen teheti le a névjegyét a nemzetközi mezőnyben.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel