Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Döntetlen a szezonzárón, tizenötödik lett az ESE
2022-05-29 23:56:06
LABDARÚGÁS – Befejeződött a pontvadászat az labdarúgó NB III keleti-csoportjában. A 2021/2022-es kiírás utolsó mérkőzésén az Eger SE az Újpest II-t látta vendégül a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. A piros-kék focisták annak reményében léptek pályára, hogy egy győzelemmel akár két helyet is javíthatnak pozíciójukon, persze ehhez az előttük álló riválisok botlása is kellett. A találkozó gólnélküli pontosztozkodással zárult. Mindkét együttesnek voltak lehetőségeik a gólszerzésre, azonban nálunk Fedinisinec, míg a lila-fehér vendégeknél Miklósi védett ihletett formában. A döntetlen a játék képnek megfelelt, azonban az ESE nem lehetett maradéktalanul elégedett, mert ezzel maradt az tizenötödik helyen. Változatos szezont futottak az egri focisták, a megszerzett helyezés reálisnak mondható. Az ősz végén még közel voltak a veszélyes zónához Szekeres Adrián fiai, azonban a sikeres tavaszi kezdésnek köszönhetően nem fenyegette a kiesés őket. Stabil középmezőnybeli tagságot nem sikerült kiharcolni, a nyolcmeccses nyeretlenségi sorozat miatt. Az utolsó három körben hét pontot gyűjtött be együttesünk, így legalább a vége szebb lett. A következő idényre június 21-én kezdi meg a csapat a felkészülést, változatlanul Szekeres Adrián irányítása mellett.

Labdarúgó NB III., keleti-csoport, 38. forduló
Eger SE – Újpest FC II. 0-0 (0-0)

Szentmarjay Tibor Városi Stadion 100 néző. Játékvezetők: Nagy R. (Balla, Elek)
Eger SE: Fedinisinec – Juhász G., Lencsés, Valkay, Rébék (Antal, 77.), Hegedűs, Dobler (Szabó T., 69.), Hadnagy, Vajda (Farkas K., 69.), Medveczki, Berki (Rab, 91.). Edző: Szekeres Adrián.
Újpest II.: Miklósi – Horváth J., Szűcs (Khojamberdiyev, 83.), Kenyeres (Árki, 83.), Hajdi (Geiger, 61.), Radosevic, Kaszás (Simon, 61.), Lukáts (Laczik, 66.), Bíró, Horváth D., Eckl. Edző: Mundi Viktor.
Kiállítva: Lencsés (92.)

Nyilatkozatok:

Szekeres Adrián:
– Ezúttal nem éreztem azt az élességet a csapaton, mint az előző két mérkőzésen, holott az első félidőben akadtak olyan lehetőségeink, amelyek kihasználásával megszerezhettük volna a győztes gólt. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy a kapusunknak is nagyokat kellett védenie, aki többször tartott meccsben bennünket. Ilyen tekintetben igazságos döntetlen született. Gratulálok Szabó Tamás NB III-as bemutatkozásához, míg Farkas Krisztiánnak, Antal Zsoltnak és Varga Hubának köszönjük az eddigi közös munkát, ők már nem velünk kezdik a felkészülést június 21-én.

Mundi Viktor:
– A mérkőzés reális döntetlennel ért véget. Mi nagyon fiatal és felforgatott csapattal jöttünk az utolsó meccsre. Sok játékosunk, akik magasabb osztályban kezdik a felkészülést már szabadságon vannak. A félévhez gratulálok a csapatomnak, óriási fejlődésen ment keresztül a társaság. Az Egernek sok sikert kívánok, látom a jó szakmai munkát, stabil csapat formálódik, jövőre a gárda a csoport egyik erőssége lehet.

A záró játéknap eredményei, tabella itt...


RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel