Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

A SOSZ 750. tagszervezete az Egri Városi Sportiskola
2022-05-27 18:50:57
SPORTIRÁNYÍTÁS - Május 27-én pénteken nagy létszámú jelenléttel, Dr. Deutsch Tamás elnök vezetésével megtartotta éves Küldöttgyűlését a Sportegyesületek Országos Szövetsége az új multifunkcionális sportcsarnok, az MVM Dome Gold termében. A napirendi pontok tárgyalása között a résztvevőket köszöntötte Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke, dr. Mészáros János, a Nemzeti Versenysport Szövetség elnöke, Dr. Bartha Csaba a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója, Borsós Endre főosztályvezető a Sportért Felelős Államtitkárság képviseletében, Molnár Zoltán a Magyar Edzők Társaságának elnöke, és Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke. Eger városát Kovács Géza (Egri Városi Sportiskola), Bajzát Rafael (Egri Sportiskola SE), Szombathy Kálmán (Egri Vasas SE) és Holló Győző (BVSK Eger) képviselte. A SOSZ vezetésében ügyvezető igazgatójaként Virág Lajos egri birkózó olimpikon, vb-ezüstérmes sportoló tevékenykedik a szervezet sikeres működésében. A SOSZ 750. tagszervezeteként az Egri Városi Sportiskola különdíjat kapott, melyet Kovács Géza igazgató vett át Dr. Deutsch Tamás elnöktől.

A Küldöttgyűlésen elfogadásra került a SOSZ 2021. évi tevékenységéről szóló elnökségi szakmai beszámoló, a 2021. évi gazdálkodásról szóló beszámoló, a SOSZ Felügyelő Bizottságának a 2021. évi gazdálkodásról szóló beszámolóhoz kapcsolódó jelentése, a SOSZ 2022. évi szakmai programja és 2022. évi költségvetése.
A megüresedett Felügyelő bizottsági helyre Ivkovicné Béres Tímeát, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetőjét választották meg. A résztvevők az esemény előtt és után vezetett túrán vehettek részt a helyszínen.
Az ülés zárásaként a 2021. év értékelése után díjak átadására került sor.

DÍJAZOTTAK
SOSZ 750. tagszervezete: Egri Városi Sportiskola
Egyesületi eredményességi rangsor 2021: (a sportegyesületek eredményességi rangsora 1-8. helyezettje a 2021. évben rendezett Európa-bajnokságokon, Európa Játékokon, Világbajnokságokon és az Olimpiai- és Paralimpiai játékokon olimpiai és paralimpiai versenyszámokban szerzett olimpia pontok alapján):
1. Budapesti Honvéd Sportegyesület
2. Ferencvárosi Torna Club
3. Újpesti Torna Egylet
4. Vasas SC
5. BVSC-Zugló
6. Magyar Testgyakorlók Köre Budapest
7. Győri Vizisport Egyesület
8. Pécsi Sport Nonprofit Zrt.
Év parasport egyesülete: VASAS SPORT CLUB
Kiemelkedő sportszervezeti vezető – díj: dr. Baluka Csabáné, dr. Kovács Antal
Közösségi sportszervezeti díj: Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
Az idei év Brüll Alfréd - díjasa Gallov Rezső lett.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel