Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Népes csapattal az OB-n, csillogó érmek, értékes helyezések
2022-05-26 07:18:38
FALLABDA – Nagyszerűen szerepeltek az egri fallabdázók a közelmúltban rendezett Országos Bajnokságon. Az utánpótláskorúak számára kiírt viadalnak Százhalombattán az Omega Sportcentrum adott otthont. A mezőny legnépesebb csapatát az Egri Squash Sportegyesület delegálta, összesen tizenhat fiatal fallabdázó mérette magát, ez pedig a sportág dinamikus fejlődését és népszerűségét bizonyítja városunkban. Nemcsak a létszám, hanem az eredményesség tekintetében is maradandót alkottak a mieink, összesen öt éremmel (1-1 arany és ezüst, 3 bronz) tértek haza, emellett pedig értékes helyezésekkel is gazdagabbak lettek. Örömteli, hogy a fiatalabb kategóriákban lettek újra a legsikeresebbek az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Leányka sportcentrumában edződő egri fallabdások.

Mindenki induló ajándékcsomagot és egy pólót is kapott, a helyezettek pedig kupával, éremmel, és oklevéllel lettek díjazva. Bónuszként a győztesek 1-1 foci-, illetve röplabdát is haza vihettek emlékként.

A versenyen több mint hetven induló lépett pályára, minden korosztály képviselte magát, a fiúk és a lányok is, utóbbinál U15-ben 16-os táblával! A magas indulószám miatt a vigaszág mérkőzéseit csak két nyert szettig játszották, sőt, a csúszásokat látva az 5-8 közötti meccseket is.

Az Egri Squash SE dobogós versenyzői:
U11 lány: 1. Kun Krisztina, 3. Molnár Csenge
U11 fiú: 3. Németh Norton
U13 fiú: 2. Kiss Kristóf
U17 fiú: 3. Somodi Balázs

A fiatalokat Divéky Anna és Gulyás István készítették fel a versenyre, akik ezúton is köszönik klubtagjuknak Bencsik Róbert edző szakos hallgatónak a segítségét is.
Természetesen itt nem állnak meg az egriek, edzenek tovább, nyáron pedig ismét várják a kis fallabdásokat sporttáboraikba.

RG
Fotó: facebook.com (Egri Squash Sportegyesület)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel