Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Két helyet is javíthat az ESE az utolsó fordulóban
2022-05-26 07:10:42
LABDARÚGÁS – A nemzeti labdarúgó bajnokságok közül már lezárult a 2021/2022-es küzdelem az élvonalban, valamint a másodosztályban. Utoljára az NB III-ban fejeződik be a pontvadászat. A keleti-csoportban érdekelt Eger SE hazai környezetben zár, mégpedig vasárnap 17 órai kezdettel. A Szentmarjay Tibor Városi Stadionban az Újpest II vendégeskedik. A találkozó jelentős téttel bír a piros-kékek számára, akik legjobb esetben két helyet javíthatnak jelenlegi tizenötödik pozíciójukon. A sikeres záráshoz elsősorban a lila-fehér fiatalokat kellene legyűrni, ami nem lesz könnyű. Önmagában ez kevés az üdvösséghez, még szorítanunk kell két előttünk lévő riválisunk pontvesztéséért is. Az előző körben általunk legyőzött DVSC II az ötödik helyen álló Tiszaújvárost fogadja, míg a Tiszafüred a negyedik Hajdúszoboszló otthonában vizitál. Szekeres Adrián fiai két nagyszerű győzelemmel melegítettek be a szezonzáróra, remélhetően a lendület megmarad az utolsó játéknapra is.


Labdarúgó NB III., keleti-csoport, 38. forduló
Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 2022-05-29 (vasárnap) 17 óra
Eger SE – Újpest FC IIA záró játéknap programja, tabella itt...


RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel