Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Lezárnak egy emlékezetes időszakot
2022-05-26 06:12:52
KÉZILABDA – Pénteken utolsó mérkőzését vívja az SBS-Eger férfi kézilabda csapata az NB I-ben. Egy hétéves emlékezetes periódus lezárása lesz a Kemény Ferenc Sportcsarnokban 18 órakor kezdődő Budakalász elleni összecsapás, amelyet a szurkolók mindenféle korlátozás nélkül, ingyenesen tekinthetnek meg. A végeredmény – mit ez már két hete tudható – nem befolyásol semmit az egriek szempontjából. Biztos, hogy a tabella tizenharmadik helyén zárnak Tóth Edmond edző fiai, ezzel pedig nem sikerült megőrizni az NB I-es tagságot. Az is nyilvánvaló, hogy a játékosok zömét utoljára látják egri mezben a hazai fanatikusok, hiszen a keret jelentős része kicserélődik az elkövetkező hetekben. A bajnokság nyolcadik helyéért küzdő Budakalász legyőzése még egy motivált Eger számára is nagy falat lenne. Remélhetően a szép búcsú lehetősége még megadja az utolsó lökést csapatunknak, és - a körülményekhez képest – mindenki elégedetten távozhasson a közelmúlt sikereinek helyszínéről. A leghűségesebb szurkolókból egészen biztosan nem lesz hiány.


Férfi kézilabda NB I., 26. forduló
Kemény Ferenc Sportcsarnok, 2022-05-27 (péntek) 18 óra
SBS-Eger – Schieszl-Budakalász

Játékvezetők: Fekete Tamás, Tóth Dávid

A játéknap további mérkőzései:
Péntek:

Dabas KC - Pick Szeged
HE-DO B. Braun Gyöngyös - NEKA
Szombat:
Kecskeméti TE-Piroska szörp - Csurgói KK
Sport36-Komló - Balatonfüredi KSE
Telekom Veszprém - Grundfos Tatabánya KC

RG
Fotó: Huszár Márk

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel