Muszukajev világbajnok

Muszukajev Iszmail történelmi aranyérmet szerzett a belgrádi Stark Arénában zajló birkózó-világbajnokságon, mivel a döntőben 11:0-ra, technikai tussal legyőzte a Puerto Ricó-i Sebastian Riverát.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Bronzérmes az EVSI U-21-es csapata
2022-05-16 10:51:43
FLOORBALL – Idegenbeli győzelemmel és így bronzéremmel zárta a 2021-2022-es bajnokságot az Egri Városi Sportiskola U-21-es floorball csapata. Leitner Tamás edző együttese Budapesten az IBK Cartoon Heroes otthonában nyert 12-3-ra. A találkozón a hazaiak kezdtek jobban 2-0-ra is vezettek, de aztán az egriek szép játékkal fordítottak és ilyen arányban is megérdemelten nyertek. Benyó Blanka 5 góljával a meccs legeredményesebb játékosa lett.
Leitner Tamás az EVSI edzője önkritikusan értékelt: - Az utolsó meccsen is az egész éves probléma jött elő. Az első percekben nem játszunk jól, most is 2-0-ra vezetett az ellenfél. Az utolsó két harmadban viszont a csapat védekezése szinte hibátlan volt. Ha ezt tudnánk nyújtani jövőre... A fonyódi meccset sajnálom, azzal eldőlt hogy nem lehetünk ezüstérmesek. Végül is reális a bronz, az ezüst bravúr lett volna.gratulálok a csajoknak!

U-21 női országos bajnokság
Cartoon Heroes – Egri Városi Sportiskola
3-12 (2-5, 1-3, 0-4)
Az egri gólszerzők:
Benyó Blanka 5, Szabó Rita 2, Gönczi Eszter,, Pogonyi Réka, Rabi Panna, Szilák Lili, Molnár Panni,.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel