Fradi a kupagyőztes

Összejött a duplázás: a bajnokság után a Magyar Kupa is a Ferencvárosé! A Puskás Arénában megrendezett döntőben 3-0-ra nyert az FTC a Paks ellen.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Hosszú sorozatot szakítana meg az ESE
2022-05-13 15:22:29
LABDARÚGÁS – Vasárnap hazai környezetben játszik az Eger SE labdarúgó csapata, amely az NB III keleti-csoport 36. fordulójában a Tiszafüredi VSE-t fogadja. Két olyan együttes feszül egymásnak, amelyeket nem fenyeget már a kiesés réme, biztonságban vannak a bajnoki véghajrá kezdetén. A piros-kékek számára az lehet a cél, hogy lezárjanak egy hosszú nyeretlen sorozatot. Nyolc találkozót játszott úgy le Szekeres Adrián alakulata úgy, hogy nem sikerült nyernie. Ezen periódusban két döntetlen javítja statisztikánkat, amelyet két dobogós rivális ellen értünk el. A fürediek sokáig mögöttünk voltak a tabellán, mostanra azonban hatpontos előnyre tettek szert velünk szemben. Reális esélyünk van arra, hogy pontvadászat végére eléjük kerüljünk, ehhez azonban vasárnap mindenképpen le kell győznünk őket. A találkozót 17 órától kezdik a hét utolsó napján a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.


Labdarúgó NB III., keleti-csoport, 36. forduló
Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 2022-05-15 (vasárnap) 17 óra
Eger SE – Tiszafüredi VSE

Játékvezetők: Jakab Á. (Flinta Z., Pogonyi F.)


A játéknap további mérkőzései, tabella itt...

RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel