Fradi a kupagyőztes

Összejött a duplázás: a bajnokság után a Magyar Kupa is a Ferencvárosé! A Puskás Arénában megrendezett döntőben 3-0-ra nyert az FTC a Paks ellen.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Három egri játékost már bejelentettek Veszprémben
2022-05-12 18:11:42
KÉZILABDA – A soron következő hétvégén nem játszik bajnoki mérkőzést az SBS-Eger férfi kézilabda csapata, mivel a 24. fordulóban esedékes találkozóját már januárban letudta. A Pick Szeged akkor 32-24-es sikerrel hagyta el a Kemény Ferenc Sportcsarnokot. Tóth Edmond tréner fiai legközelebb 21-én Balatonfüreden lépnek pályára, míg a szezonzárót hat nappal később a Budakalász elleni hazai megmérettetés jelenti. Sajnos egyik találkozó eredménye sem befolyásolja az SBS-Eger élvonalbeli búcsúját. Már csak a csapat jövőjét érintő információk tarthatják lázban a helyi szimpatizánsokat. Szabó Péter szakmai igazgató elmondása szerint hét távozója biztosan lesz az együttesnek az idény végeztével. A kijelentéssel egyidőben bajnoki riválisunk a Fejér B.Á.L. Veszprém megnevezett három kézilabdázót is, akik Egerből teszik át székhelyüket a Bakonyba. A már biztos veszprémi érkezők névsorát a klub tulajdonosa, Éles József ismertette. „Hárman Egerből érkeznek hozzánk. A kapus Balogh Tibor, Simon Machac a szlovák válogatott beállója, és a balkezes Pulay Gábor. A szintén kieső Kecskeméttől Szrnka Levente beálló és Vetési Bence jön hozzánk. Tárgyalásban állunk egy Franciaországban játszó, fiatal magyar játékossal, aki nálunk szeretne tovább játszani. De természetesen továbbra is az a célunk, hogy döntő többségében hazai kézilabdázók alkossák a keretünket” – nyilatkozta a korábbi világválogatott klasszis.

Az már korábban eldőlt, hogy a szakmai munka irányítója is Heves megyéből érkezik. A Gyöngyösről távozó Konkoly Csaba váltja a Tombor Csabát, aki a jövőben Tatabányán dolgozik tovább.

RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel