Fradi a kupagyőztes

Összejött a duplázás: a bajnokság után a Magyar Kupa is a Ferencvárosé! A Puskás Arénában megrendezett döntőben 3-0-ra nyert az FTC a Paks ellen.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Sorsdöntő ütközet a javából
2022-05-12 18:10:11
KÉZILABDA – Szombaton sor kerül arra a párharcra, amelyről korábban lehetett sejteni, hogy nagy jelentőséggel bír az Eszterházy SC csapatának számára az NB I-es feljutással kapcsolatosan. A felsőházban remek teljesítménnyel előrukkoló egri egyetemisták a saját kezükben tartják sorsukat. A nagy jelentőségű NEKA elleni összecsapás mára méltán érdemli ki a sorsdöntő jelzőt. A teltház garantált. Az egri klubvezetés elővételben értékesítette az összes belépőt. Nehéz dolguk nem volt, hiszen a 18 órakor kezdődő meccsnek otthont adó Eszterházy-csarnok nem túl nagy kapacitása miatt, eleve korlátozott számban áll tud a klub beengedni az érdeklődőket a mérkőzésre. A képlet egyszerű. Az akadémisták legyőzésével Zsadányi Sándor együttese egészen biztos, hogy a második helyen végez, függetlenül attól, hogy a bajnokságban még egyszer pályára lépő NEKA milyen eredményt ér el a már bajnok, egyben feljutó Békéscsabával szemben. A döntetlen csak abban az esetben kedvezhet nekünk, ha a NEKA május 22-én nem nyer a viharsarkiak ellen. Utóbbi verzió nagyon lutri. Minden további találgatást és izgalmat nélkülöznének lányaink, ezért nem gondolnak másra, mint a szükséges két pont begyűjtésére. Az esélyek kiválóak arra, hogy öt év után ismét a legjobbak között bizonyíthassanak a mieink. Remélhetően a ránk nehezedő, hatalmas nyomással megbirkóznak Bató Liliék, és a nagy tét, a várható frenetikus hangulat inkább plusz motivációkat szabadít fel. Elképesztően nehéz hatvan perc vár az Eszterházy SC-re, Mindenkinek mindent ki kell még préselnie magából, aztán pedig lehet egy nagyot ünnepelni – vélekednek a lányok.


Női kézilabda NB I/B., felsőház, 9. forduló
Eszterházy-csarnok, 2022-05-14 (szombat) 18 óra
Eszterházy SC - NEKA

Játékvezetők: Rózsahegyi B., Südi P.

A játéknap további mérkőzései:
Szombat:

FTC U19 - Kozármisleny SE
Oxxo Energy Orosházi NKC - SZISE
Vasárnap:
Békéscsabai ENKSE - Komárom VSE
Levendula Hotel Algyő - Pénzügyőr SE

A felsőház állása: 1. Békéscsabai ENKSE 28 pont, 2. Eszterházy SC 24 pont, 3. NEKA 22 pont, 4. Levendula Hotel Algyő 16 pont, 5. Kozármisleny SE 15 pont, 6. Pénzügyőr SE 15 pont, 7. FTC U19 15 pont, 8. Komárom VSE 14 pont, 9. Oxxo Energy Orosházi NKC 12 pont, 10. SZISE 3 pont.
RG


Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel