Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Vasárnap szeli át Egert a körverseny
2022-05-12 17:16:42
ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR - Szerdán elstartolt a Tour de Hongrie. A Magyar Kerékpáros Körverseny a korábbi években is rendszeresen érintette Egert és térségét, nem lesz ez másként most sem. Egészen pontosan erre a hét utolsó napján kerül sor, amikor is a mezőny Lillafüred felől, Felsőtárkány érintésével halad át városunkon, hogy aztán folytathassa útját Egerbakta-Sirok-Tarnaszentmária-Kisnána-Abasár útvonalon a Mátrába. Természetesen mindez forgalomkorlátozásokkal is jár. A rendőrség tájékoztatása szerint az egri szakasz vonatkozásában a Kisasszony úton, a városból kivezető oldalon már szombaton este 18 órától tilos a parkolás, várhatóan másnap 11 óráig, a versenyzők áthaladásáig. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság arra kérte a járművezetőket, gyalogosokat, hogy a kerékpárversennyel érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatossággal közlekedjenek.


Tour de Hongrie
Heves megyét érintő szakaszok és forgalomkorlátozások


Május 14-én (szombaton) 14 óra 50 perc és 15 óra 30 perc között Bükkmogyorósd felől a 2508. számú út megyehatár – Szilvásvárad – Nagyvisnyó – megyehatár Dédestapolcsány felé.

Május 15-én (vasárnap) 10 óra és 14 óra 30 perc között Lillafüred felől a 2505. számú út megyehatár – Felsőtárkány – Eger – Egerbakta – Sirok – Sirok-Kőkútpuszta –Tarnaszentmária – Kisnána – Domoszló – Markaz – Abasár – Pálosvörösmart – Mátrafüred – Gyöngyös-Sástó – Mátraháza – Parádsasvár – Parád – Parádfürdő – Recsk – Sirok- Kőkútpuszta – Tarnaszentmária – Kisnána – Domoszló – Markaz – Abasár – Pálosvörösmart – Mátrafüred – Gyöngyös-Sástó – Mátraháza – Gyöngyös-Kékestető CÉL.

RG
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel