Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Czinege Dávid bravúros ezüst a Budapest Kupán
2022-05-04 10:54:44
JUDOSPORT - Több mint 10 ország közel 1400 sportolója két napon át versenyzett a helyezésekét a 35. Budapest Kupán. Az UTE Megyei úti csarnokában az Egri Városi Sportiskola 9 fiatalja is ott volt a népes mezőnyben. Akadt súlcsoport ahol 70 fős mezőny is tatamira lépett. Fejér Barna edző beszámolója szerint a korcsoport kiosztás az idén nem kedvezett az egrieknek, általában az 1-2 évvel idősebbek között kellett helytállni a gyerekeknek. Azért a sok tapasztalat mellett sikerült értékes helyezéseket, illetve érmet szerezni. Czinege Dávid -36 kg-ban német, magyar, svéd, szlovák ellenfeleket legyőzve jutott a döntőbe, ahol hosszabításban egy hajszállal maradt alul ukrán ellenfelétől. Így az idősebbek között sikerült ezüst éremmel zárn. Lukács Botond két győztes mérkőzéssel jutott a legjobb 4 közé -73 kg-ban ahol sajnos sérülést szenvedett, így a pontszerző 5. helyen zárt. Rottenstein Botond első éves juniorként indult az U23-as korcsoportban új 81-kg-os úlycsoportjában. 2 győztes 2 vesztes mérkőzéssel 7. helyen végzett. Hetedik lett Kalbaltner Péter Kolos.
Helyezetlenül zárt Jankó-Boldizsár Márton, Fábián Eszter, Esküdt Ádám, Ferencz Vince, Kalbantner Ferenc.


35. Budapest Open

U-15, 36 kg: 1. Volomydir Korpachov (ukrán) 2. Czinege Dávid (EVSI)
66 kg: 7. Kalbaltner Péter Kolos (EVSI).
U-23, 81 kg: 7. Rottenstein Botond (Egri VSI).

Az összesített pontversenyben az 59. helyen végzett az Egri VSI.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel