Muszukajev világbajnok

Muszukajev Iszmail történelmi aranyérmet szerzett a belgrádi Stark Arénában zajló birkózó-világbajnokságon, mivel a döntőben 11:0-ra, technikai tussal legyőzte a Puerto Ricó-i Sebastian Riverát.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Jó nagy kört futottak megyénk labdarúgó játékvezetői
2022-05-03 23:27:04
ULTRABALATON – Csak egy kör. Ez volt a mottója a XVI.NN Ultrabalaton futóversenynek, amelyet a legutóbbi hétvégén bonyolítottak le. A résztvevők számát és a győztesek eredményét tekintve is rekord született az idei viadalon. Minden eddiginél többen, 17 ezren vettek részt az eseményen, amelyen férfiaknál Bódis Tamás, a nőknél pedig Cseke Lilla győzött. Bódis 16:34:28 óra alatt teljesítette a 211 kilométeres távot, Csekének 20:15:15 órára volt szüksége a Balaton körbefutásához. Régiónk is tekintélyes létszámú fotóval képviseltette magát. A Heves megyei labdarúgó játékvezetők csapata bizonyította, hogy a futballpályán kívül és képes megbirkózni az elemekkel. Jó nagy kört teljesítettek Ők tízen, a végén pedig fáradtan, de elégedetten nyugtázták, hogy körbefutották a magyar tengert.

A játékvezetői csapatot Pásztory Krisztián verbuválta össze. Tapasztalatait összegezte a legnépszerűbb közösségi portálon.
Még most is keresem a szavakat. Volt egy ötletgazda jelen esetben jómagam és hozzám csatlakozott még kilenc elszánt ember. Közülük mindenki futball játékvezető Heves megyében. A terv, a cél a Balaton körbefutása, a 211 kilométeres táv teljesítése volt. Némi probléma orvoslása után (sérülés, egyéb okok) egy külsős taggal kiegészülve (Lőw András 21x-es Spartathlon teljesítő) nekivágtunk a versenynek. Hatalmas elszántsággal, szenvedéses futásokkal, de mindvégig nagyon jó hangulatban. A verseny eleje után a másik autós tagunkat elengedtük a külföldi munkahelyére így egy kisbuszban maradtunk nyolcan. Sok logisztika, nagy pörgés, folyamatos folyadékpótlás és a váltásoknál szurkolás jellemezte elszánt csapatunkat. Mindvégig kitartottunk és hoztuk az előre tervezett időnket. 21 óra 5 perc alatt a játékvezető csapatunk sikerrel teljesítette az Ultrabalatont. Mindenkinek jár a gratuláció aki ott volt és futott, vezette a verdát, szurkolt, koordinált, zenét szolgáltatott, énekelt vagy egyéb módon támogatott minket. Fantasztikus csapat voltunk. Külön köszönet Sidló Csabának a movingobject követőért, rengeteget segített, de hálásak vagyunk sporttársuknak Varga Lacosnak is, aki sérültjeink miatt több, mint nyolc kilométerrel „segített ki” bennünket. Egy biztos, ezt az élményt soha nem felejtjük el, mert MEGCSINÁLTUK!!

A csapat tagjai voltak: dr. Kincses Dániel, Nyitrai Gergő, Zsákai Levente, Vas Tibor Endre, Nagy Péter, Májer Konrád, Németh Gábor, Varga László, Lőw András.RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel