Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Második felvonás a harmadik meccsért
2022-05-03 22:06:50
VÍZILABDA – Remélhetően nem utolsó mérkőzését vívja a 2021/2022-es idényben a Tigra-ZF-Eger férfi vízilabda csapata, amely szerdán Kaposváron vendégszerepel. Az E.ON OB I kilencedik helyéért zajló páros csata első felvonását hazai környezetben veszítették el pólósaink, ezzel a hét pontig tartó párharcban 6-3-ra vezetnek a somogyiak. Balszerencsés módon maradtak alul a Bitskey-uszodában Biros Péter tanítványai. Három perccel a befejezés előtt még vezetettünk, azonban a Kaposvár a véghajrában a maga javára fordította a kimenetelt. A képlet egyszerű lett. Ha szeretnénk mindent eldöntő harmadik meccset, akkor idegenben kell diadalmaskodnunk. A feladat nehéz, de nem lehetetlen. Ellenfelünk most vérszemet kapott, a lélektani előny is náluk van, hiszen - az alapszakaszt is beleszámítva – háromból kétszer már legyőztek bennünket. Ezzel együtt is képesnek tartjuk együttesünket arra, hogy felülkerekedve a nehézségeken akár két mérkőzést is megnyerjen riválisa ellen. Az elsőt szerdán 19 óra 30 perces kezdettel.


E.ON OB I., 9. helyért, 2. mérkőzés
Kaposvár, 2022-05-04 (szerda) 19 óra 30 perc
Kaposvári VK - Tigra-ZF-Eger

Játékvezetők: Várkonyi Gabriella, Tordai Gábor

Helyosztó párharcok:
Döntő:
FTC Telekom - Genesys OSC-Újbuda
3. helyért: Szolnoki Dózsa - AHID-VasasPlaket
5. helyezett: Honvéd
6. helyezett: BVSC-Zugló
7. helyezett: Szegedi VE
8. helyezett: PVSK-Mecsek Füszért
9. helyért: Tigra-ZF-Eger - Kaposvári VK
11. helyezett: PannErgy-Miskolc
12. helyezett: UVSE-Hunguest Hotels
Osztályozót játszik az OB I-ben maradásért: Metalcom Szentes
Kiesett: Debreceni VSE-Master Good
RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel