Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Befürdött Szoboszlón az ESE
2022-05-02 08:03:57
LABDARÚGÁS – Zsinórban hatodik bajnoki mérkőzését nem tudta megnyerni az Eger SE labdarúgó csapata az NB III keleti-csoportjában. A piros-kék legénység a 33. forduló találkozóján a Hajdúszoboszló otthonában maradt alul 2-0-ra. A fürdővárosok csatáját a házigazdák várták kedvezőbb pozícióból, a mieink célja ennek ellenére az volt, hogy kilábaljanak a nehéz időszakból. Sajnos gyorsan kiderült, hogy erre nem Hajdúszoboszlón kerül sor. A házigazdák szűk félóra alatt kétgólos vezetésre tettek szert. A 11. percben Sütő fejelt a kapunkba, nem sokkal később pedig Máté János szabadrúgásból vette be Varga Huba kapuját. A második felvonásban becsületesen próbálkozott Szekeres Adrián alakulata. Mezőnyben egyértelműen felnőttünk a feladathoz, azonban a helyzetek kialakításánál és a befejezéseknél előjöttek azok a hibák, amelyek korábban is jellemeztek bennünket. A vereséggel a tizenötödik helyre csúsztunk vissza a bajnoki táblázaton. A folytatás sem lesz könnyű, hiszen legközelebb a csoportot jelentős előnnyel vezető Kazincbarcika látogat a Szentmarjay Tibor Városi Stadionba.


Labdarúgó NB III., keleti-csoport, 33. forduló
Hajdúszoboszló – Eger SE 2-0 (2-0)

Hajdúszoboszló 100 néző. Játékvezetők: Németh G. (Deme R., Kovács T.).
Hajdúszoboszló: Mészáros – Kis Sz. (Szabó L., 61.), Kónya (Somogyi, 84.), Fenyőfalvi (Berdó, 46.), Máté, Csiki, Éles (Szathmári, 46.), Vincze, Lukács (Domonkos, 74.), Barnucz, Sütő. Edző: Csillag László
Eger SE: Varga H. – Valkay, Lencsés (Antal, 71.), Hegedűs – Debreczeni (Dobler, 71.), Nagy-Kolozsvári, Medveczki, Hadnagy (Farkas K., 46.) – Nagy G. (Juhász G., 76.), Berki (Vajda, 46.), Pál. Edző: Szekeres Adrián.
Gólszerzők: Sütő (10.), Máté (26.)

Nyilatkozatok:

Csillag László:

– Az első félidőben minden lényeges eldőlt a mérkőzéssel kapcsolatban. Azért másabb így védekezni, mikor megvannak a védőink, természetesen a támadójátékunk lehetne jobb, de ott már nem tudtam minőségi cserét végrehajtani. Ettől függetlenül a csapat hozta a mérkőzést.

Szekeres Adrián:
– Sajnos olyan rossz döntések nem férnek bele a futballba, amelyeket elkövettünk. Olyan állapotban vagyunk, hogy ezeket az ellenfelek könyörtelenül kihasználják. Az első félidőben is megvoltak a lehetőségeink a támadó zónában, amelyeknél, ha agresszívebbek vagyunk és jobban megtartjuk a labdát, vagy tovább passzolunk, akkor helyzetbe kerülhettünk volna. A második játékrészben teljesen mi uraltuk a játékot, de az hazaiak kapujára veszélytelenek voltunk.


A játéknap eredményei, tabella itt...

RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel