Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Sike András az idei Albert életmű-díjas
2022-04-25 18:50:05
KITÜNTETÉS – A Ferencváros labdarúgó csapata vasárnap vendéglátóként 2-1-re verte meg az Újpest FC-t az OTP Bank Liga 29. fordulójában, ezzel a hátralévő játéknapok eredményétől függetlenül megnyerte története 33. bajnoki címét. A telt ház előtt megrendezett mérkőzés kezdőrúgását megelőzően a Ferencvárosi Torna Club olimpiai bajnok birkózóját, a birkózó szakosztály vezetőjét, Sike Andrást ünnepelte. Az 56 éves egri születésű szakember Albert-életmű díjat vehetett át az Albert Alapítvány ügyvezetőjétől, Albert Magdolnától. Az Albert Alapítvány 2013-ban alapította meg az Albert Életmű-díjat, amelyet olyan edzőknek, sportvezetőknek ad át évről évre, akik kiemelkedő nevelői munkát végeznek évek óta a Ferencvárosi Torna Clubban, és több sikeres bajnokot, eredményes sportolót felneveltek már.

Szöul ötkarikás bajnokának, a kötöttfogású válogatott szövetségi kapitányként is tevékenykedő Sike Andrásnak kezei közül olyan olimpiai, utánpótlás és felnőtt világ- és Európa-bajnoki érmes kiválóságok kerültek ki, mint Bácsi Péter, Fodor Zoltán, vagy épp a budapesti kontinenstornán remeklő Muszukajev Iszmail és Váncza István.

- Nagy megtiszteltetés, hogy az idei évben én kaphattam meg az Albert Életmű-díjat, külön öröm, hogy a díjat egy olyan fontos, telt ház előtt lejátszott futballmeccs előtt vehettem át, mint a labdarúgók bajnoki címéről döntő derbi. Köszönöm szépen mindenkinek! – mondta el Sike András.RG
Forrás és fotó: fradi.hu

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel