Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Domináltunk de kikaptunk
2022-04-25 17:32:01
LABDARÚGÁS – Folytatódott rossz szériája az Eger SE labdarúgó csapatának az NB III keleti-csoportjában, miután hazai környezetben 2-1-es vereséget szenvedett a Tiszaújvárostól. Zsinórban ötödik mérkőzésén nem tudott nyerni a piros-kék alakulat. Jól játszott Szekeres Adrián együttese, végig mezőnyfölényben futballozott, helyzeteket alakított ki, azonban a befejezéseknél elpártolt tőle a szerencse. Bő negyedóra leforgása alatt született a három gól. Nagy Gergely találatával mi szereztük meg a hőn áhított vezetést, az ESE támadója Medveczki indítását szorongatott helyzetből váltotta értékesítette. Nem sokkal később – az Egerben is megfordult – Bartusz büntetőből egyenlített, majd a 72. percben közelről talált a kapunkba. Az egriek komoly erőket vonultattak fel a hajrában, azonban a kimenetelen nem tudott változtatni. Legalább az egyik pontra rászolgáltunk volna, így a Tiszaújváros visszavágott az őszi hazai háromgólos vereségért. Csapatunk két helyet csúszott vissza a bajnoki táblázaton, így a soron következő, könnyűnek nem nevezhető hajdúszoboszlói találkozót a tizennegyedik pozícióból várja.


Labdarúgó NB III., keleti-csoport, 32. forduló
Eger SE - Termálfürdő FC Tiszaújváros 1–2 (0–0)

Szentmarjay Tibor Városi Stadion 100 néző. Játékvezetők: Altorjay Á. (Deme R., Varga P.).
Eger SE: Fedinisinec - Hadnagy (Juhász G., 87.), Valkay R., Debreceni (Dobler, 70.), Lencsés, Hegedűs D., Medveczki (Vajda, 70.), Nagy-Kolozsvári, Nagy G. (Farkas K., 87.), Pál Sz., Berki (Antal, 70.). Edző: Szekeres Adrián.
Tiszaújváros: Galambvári - Mahalek, Géringer (Pap Zs., 46.), Gelsi, Vitelki B. (Erős T., 78.), Vasilijevic, (Nagy D., 60.), Bartusz, Lőrincz, Goffried, Gönczi (Tóth S., 46.), Molnár M. (Bocsi P., 89.). Edző: Vitelki Zoltán.
Gólszerzők: Nagy G. (56.) illetve Bartusz 2 (59. – 11-esből, 72.)

Szekeres Adrián:
– Büszke vagyok a srácokra. A támadás építéseknél egy új dolgot gyakoroltunk a héten, s ezt maradéktalanul megvalósították. Sajnos visszatérő probléma az eredménytelenségünk, ezen most a két rúgott kapufa sem segített, de inkább így kapjunk ki, hogy mi dominálunk, mint hogy bennünket focizzon le az ellenfél. A kétes játékvezetői döntéseket nem szeretném kommentálni, mert még nem néztem vissza a jeleneteket.


A játéknap eredményei, tabella itt...

RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel