Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Ismerjük a receptet
2022-04-21 00:41:37
LABDARÚGÁS – Két idegenbeli mérkőzést követően vasárnap hazai pályán szerepel az Eger SE labdarúgó csapata. Az NB III keleti-csoport 32. fordulójában a Tiszaújvárost fogadja a piros-kék legénység a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. A korábbi egri tréner Vitelki Zoltán által irányított borsodiak a tabella ötödik helyén várják az egri ütközetet. Jó ajánlólevéllel érkeznek városunkba, hiszen a legutóbbi játéknapon 5-0-ra verték azt a Kisvárda II-t, amely másfél héttel ezelőtt fölényes sikert könyvelhetett el éppen a mi csapatunk ellen. Mindez persze nem jelenti azt, hogy vereségre van ítélve Szekeres Adrián alakulata. Az újvárosiak is botladoztak az utóbbi időben, az említett Várda elleni sikerrel egy négymeccses nyeretlen szériát szakítottak meg. Bízhatunk abban is, hogy ősszel 5-2-es győzelemmel hagytuk el a Tiszaújvárosi Sportcentrumot, ismerjük tehát a receptet, amelynek segítségével felülmúlhatjuk őket. Fiatal csapatunk képes lehet arra, hogy ismét megtréfálja ellenfelét. Optimizmusra adhat okot továbbá, hogy Füzesgyarmaton a vereség ellenére nem nyújtottunk rossz teljesítményt. A pontos hétvége azért lenne kiemelten fontos, hogy ne essünk vissza jelentősen a pontvadászatban. A legrosszabb forgatókönyv szerint négy csapat is megelőzhet bennünket a táblázaton. A vasárnapi összecsapást 17 órától kezdik az érsekkerti létesítményben.


Labdarúgó NB III., keleti-csoport, 32. forduló
Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 2022-04-24 (vasárnap) 17 óra
Eger SE – Termálfürdő FC TiszaújvárosA játéknap további mérkőzései, tabella itt...

RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel