Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Nyílt a feljutás kérdése, saját kezünkben a sorsunk
2022-04-10 23:05:44
KÉZILABDA – Egy pontra került a feljutást érő második helyhez az Eszterházy SC női kézilabda csapata az NB I/B felsőházban. A rájátszás felénél tart a küzdelem, de úgy is mondhatjuk, hogy öt mérkőzés áll rendelkezésére Zsadányi Sándor együttesének ahhoz, hogy behozza minimális hátrányát a NEKA csapatával szemben. Mint arról itt az AgriaSporton is hírt adtunk, pénteken az egri egyetemisták alaposan megszenvedtek a sereghajtó Szent István SE-vel, azonban az utolsó pillanatban elért siker értékesnek bizonyult azzal, hogy a NEKA elveszítette békéscsabai rangadóját. Elértük azt, hogy saját kezünkben tartjuk sorsunkat. Pezsgőt még elhamarkodott volna bontani, ám ha hátralévő meccseinket megnyerjük, akkor befutunk a második helyre. A listavezető Békéscsabát "el kell engednünk" hiszen - botladozásai ellenére is - négy pont fórral áll az élen. Esélyeinket növeli, hogy az öt mérkőzésből hármat megszokott környezetünkben, a Leányka úti csarnokban játszhatunk. Ha nem történik semmi olyan, amit nem szeretnénk, akkor a pontvadászat utolsó játéknapján, május 14-én sorsdöntő ki-ki párharcot vívhatunk a NEKA-val. Addig persze még sok víz lefolyik az Eger-patakon. Elsőként pénteken az – idegenben is legyőzött – Kozármislenyt kellene felülmúlni az Eszterházy-csarnokban.

Az NB I/B felsőház élmezőnyének állása:
1. Békéscsabai ENKSE 22 pont
2. NEKA 18 pont
3. Eszterházy SC 17 pont
4. Kozármisleny SE 14 pont
5. Pénzügyőr SE 13 pont
RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel