PÁRIZS 2024

PÁRIZS 2024
Hivatalosan megnyílt csütörtökön a párizsi olimpiai falu amely 52 hektáros területen 14 500 hivatalos személynek, köztük kilencezer sportolónak lesz majd az otthona
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Valami csoda folytán győzött az Eszterházy SC
2022-04-09 08:32:48
KÉZILABDA – Győzelemmel folytatta szereplését az Eszterházy SC női kézilabda csapata az NB I/B felsőházában. Nem mindennapi mérkőzést abszolváltak az egri egyetemisták, akik egyszer vezettek csupán, a legvégén. Zsadányi Sándor együttese 29-28-ra verte a Szent István SE-t a Leányka úti csarnokban. Ötven percig erősen felejthető teljesítményt nyújtottak a mieink. A látottak nem igazolták azt, hogy mi a feljutásért vagyunk versenyben, míg a SZISE a felsőház sereghajtója. A vendégek uralták az első játékrészt, akik hat góllal megléptek. Egy hazai – időszerű – időkérés felrázta a csapatot, amely 9-9-nél beérte ellenfelét. Az, hogy átvegyük az irányítást leányálomnak bizonyult, újra a vendégekhez került a karmesteri pálca. Háromgólos hátránnyal zártuk az első harminc percet, és a folytatás sem a mieink elképzelései szerint alakult. A szakadék egyre mélyebb lett akkor, amikor a SZISE hét találattal meglépett. Az utolsó tíz percbe fordulva sem adtunk egy fabatkát sem a sikerért, hiszen a hajrá kezdetén még öt gól volt a hátrányunk. A végére nagyon komoly fordulat következett be. Elkezdett úgy játszani az Eszterházy, ahogyan azt szurkolói és a szakmai stáb is elvárt volna az azt megelőző ötven percben. A SZISE előnye elkopott, három perccel a lefújás előtt kiegyenlítettünk. Szeberényi Flóra hétméteresével először vezettünk, erre már a vendégcsapatnak nem maradt válasza. Zsadányi Sándor edző szerint is valami csoda folytán sikerült itthon tartani a pontokat. A remények továbbra is élnek az NB I-es kvalifikációt illetően, de még egyszer ilyen szerencséje nem lesz csapatunknak.


Női kézilabda NB I/B., felsőházi rájátszás, 5. forduló
Eszterházy SC - Szent István SE 29-28 (12-15)

Eszterházy-csarnok 100 néző. Játékvezetők: Ignéczi I., Pánczél-Héjjas T.
Eszterházy SC: Nagy É. – Bernát D., 2, Szeberényi 4 (2), Bató 1, Alaxai 4, Györfi 7 (2), Kiser 2. Cserék: Leiner – Pankotai 2, Tóth Abigél 2, Kuti 2, Lengyel E. 3. Edző: Zsadányi Sándor.
Hétméteresek: 5/4 illetve 4/3
Kiállítások: 6 perc illetve 12 perc
Az eredmény alakulása: 1-3, 3-6, 6-9, 9-10, 13-18, 16-22, 20-23, 24-26


A játéknap további mérkőzései:
Szombat:

Békéscsabai ENKSE - NEKA
FTC U19 - Pénzügyőr SE
Oxxo Energy Orosházi NKC - Kozármisleny SE
Levendula Hotel Algyő - Komárom VSE
RG
Fotó: Szepesi Áron (eszterhazysc.hu)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel