Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Újabb meccs kapott gól nélkül, értékes pont Idegenből
2022-03-22 08:37:46
LABDARÚGÁS – Gólnélküli döntetlennel zárult az NB III keleti-csoport 26. fordulójának mérkőzése a Putnok FC és az Eger SE csapatai között. Szekeres Adrián együttese a tavasz folyamán negyedik olyan találkozóját tudta le, amelyen érintetlen maradt a hálója. Védekezésünk szervezettségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy legutóbbi öt mérkőzésén mindössze egy gólt kaptunk, de akkor is elhoztuk a pontokat Törökszentmiklósról. Putnokon a hazaiak is megszervezték hátsó csapatrészeit, így kevés lehetőségből gazdálkodott mind a két fél. Enyhe hazai mezőnyfölény jellemezte a meccset, de döntetlentől igazságosabb kimenetelt nem lehetett elképzelni a találkozó végére. Az egy-egy pontra rászolgáltak a csapatok, győzelmet egyik gárda sem érdemelt volna. A piros-kékek a soron következő bajnoki találkozót a tizenharmadik helyről várja.

A játéknap legnagyobb érdekessége volt, hogy a találkozók fele végződött döntetlennel.


Labdarúgó NB III., keleti-csoport, 26. forduló
Putnok FC – Eger SE 0-0 (0-0)

Putnok, Várady Béla Sportközpont 100 néző. Játékvezetők: Kovács T. (Gordos Á., Szilágyi Zs.)
Putnok: Cserepka – Gellén, Csutora (Riznicsenko, 71.), Sághy, Nadimov (Petrecsko, 46.), Buda, Dobrovolszki, Juhos (Laczkó, 46.), Sramkó, Katona B., Nagy Zs. Edző: Szala Ákos
Eger SE: Fedinisinec – Rébék, Juhász G. (Lencsés, 74.), Valkay, Debreczeni, Hegedűs, Nagy-Kolozsvári, Hadnagy, Nagy G. (Pál, 59.), Vajda (Dobler, 85.), Berki (Medveczki, 59.). Edző: Szekeres Adrián
Kiállítva: Sághy (Putnok, 87.)

Nyilatkozatok:

Szala Ákos:

– Az első félidőben taktikailag mindent véghez tudtunk vinni amit elterveztünk, nem kaptunk újat az Eger csapatától, csak amit vártunk. El kellett volna döntsük a mérkőzést ebben a szakaszban, de az utolsó passzainkba hibák csúsztak. A második félidőben elfogytunk, eltiltottjaink és sérültjeink miatt nem tudtunk érdemben belenyúlni a mérkőzésbe, de a játékban így is a mi akartunk érvényesült.

Szekeres Adrián:

– Az első félidőben nem voltunk elég agresszívak, ezáltal nagy nyomás helyeződött a védelmünkre, akik jól állták a sarat. A szünetben ezekre felhívtuk a figyelmet, a második félidőben két cserével jobban is működött ez az agresszivitás, tudtunk is labdát szerezni, de sajnos nagy helyzetet még ezután sem tudtunk kialakítani. Örömteli, hogy nem kaptunk gólt ezen a mérkőzésen sem. Fiatal játékosaink az idősebbekkel kiegészülve bizonyították azt, hogy nálunk előrébb lévő csapat ellen is föl tudjuk venni a versenyt.

A játéknap további eredményei:

DVTK II. - Kazincbarcika 0–2
Újpest II. - Füzesgyarmat 0–0
SBTC - Békéscsaba II. 1–1
Törökszentmiklós - Hajdúszoboszló 2–2
Hidasnémeti - Tiszaújváros 2–4
Jászberény - Kisvárda II. 0–0
DEAC - BKV Előre 2–0
Tállya - DVSC II. 0–4
Sényő - Tiszafüred 3–2


Tabella itt...

RG
Fotó: Huszár Márk (heol)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel