Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Deutsch Botond ezüst a Fekete Gyémántok Kupáról
2022-03-16 16:24:29
BIRKÓZÁS - Két napon át tartott a 2022. évi Fekete Gyémánt Kupa Dorogon, a városi sportcsarnokban, amelyre a három szakágban összesen kilenc nemzetiből érkeztek versenyzők, hogy megküzdjenek a teljes magyar U17-es mezőnnyel. Horvát, szerb, lengyel, moldovai, szlovák, osztrák, cseh, német és román birkózók sorakoztak fel a magyar birkózók mellett az igencsak rangos és hagyományos Fekete Gyémánt-kupán. A kötöttfogásúak 144 fős mezőnyében a válogató verseny egri szempontból jól sikerült. Az 55 kg-os Deutsch Botond (EVSI-KIMBA) legjobb magyarként a moldovai riválisa mögött a 2. helyen végzett, így a magyar válogatott keret tagja lett. A 80 kg-os Vitai Vendel Roland a 10. helyen végzett.

Fekete Gyémánt Kupa, 9 nemzet, 331 versenyzője.
Az egri Városi Sportiskola eredményei, kötöttfogás: :
55 kg:

1. SARMANOV Maxim MDA), 2. DEUTSCH Botond (Egri Városi Sportiskola-KIMBA), 3. PAVLENKOV Ilja (GER), 3. SOLONARI Bogdan (MDA), 5. MEDE Rajmund (BHSE), 5. WACH Jakub (POL)-

80 kg: 10. Vitai Vendel Roland (EVSI-KIMBA)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel