Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Az első egri döntetlen, maradt mindenki a helyén
2022-02-28 06:06:42
LABDARÚGÁS – Gólnélküli döntetlennel zárult az Eger SE bajnoki mérkőzése a DVTK II ellen a labdarúgó NB III keleti-csoportjában. A 23. forduló összecsapását a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban bonyolították le a szokásosnak mondható érdeklődés mellett. Hasonló játékerőt képviselő felek feszültek egymásnak, kecsegtető volt számukra a tizenkettedik pozícióba való kerülés lehetősége. A küzdelmes találkozó első félidejében a diósgyőri fiatalok kezdeményeztek többet, a folytatásra pedig kiegyenlítődtek az erőviszonyok. Ide is, oda is eldőlhetett volna a kimenetel, így igazságosnak mondható a pontosztozkodás. Érdekesség, hogy az ESE az első döntetlenjét játszotta a pontvadászatban. A tabellán maradt mindenki a helyén, az Újpest II birtokolja továbbra is a tizenkettedik pozíciót. A DVTK II tizenharmadik, míg az Eger a tizennegyedik helyről várja a folytatást.


Labdarúgó NB III keleti-csoport, 23. forduló
Eger SE - DVTK II. 0-0

Szentmarjay stadion 120 néző. Játékvezetők: Jakab Á. (Kövér T., Molnár L.)
Eger SE: Fedinisinec - Valkay, Juhász G., Lencsés, Debreczeni, Hegedűs D., Nagy-Kolozsvári, Antal (Rébék, 75.), Medveczki (Hadnagy, 79.), Olasz D., Pál (Berki, 86.). Edző: Szekeres Adrián.
DVTK II.: Bánhegyi – Orosz, Karan, Mrva, Nagy Á., Oláh (Jónyer, 80.), Tóth B., Benkő (Girdán, 70.), Kispál (Bencsik, 89.), Sós (Illés, 46.), Korbély. Edző: Zsivóczky-Pandel Gyula.
Kiállítva: Lencsés (89.)

Nyilatkozatok:

Szekeres Adrián:

– Pozitívum, hogy egymást követő két mérkőzésen nem kaptunk gólt, vagyis a védelem helytállt. Az első félidőben a középső zónás védekezésünk abszolút nem működött. A második játékrészben felpörögtünk és ha a pontosság jobban megvan, akkor több lehetőségünk is lett volna elöl, illetve pontrúgásból is tudtunk volna gólt szerezni. Az utolsó pár percre emberhátrányba kerültünk, holott akkor azt gondoltuk, hogy lesz még ziccerünk, de sajnos nem így alakult.

Zsivóczky-Pandel Gyula:
– Két pontot Egerben hagytunk. Az első félidőben mi domináltunk, a szünet után azonban kiegyenlítettebb játék folyt a pályán. Tanulság, hogy az adódó lehetőségeket még jobban ki kell használni. A döntetlen ellenére jó teljesítményt láttam a csapattól.


A játéknap további eredményei:
Kazincbarcika - Tállya 3–0
Hajdúszoboszló - Sényő 1-0
Újpest II. - Békéscsaba II. 2-6
Füzesgyarmat - Jászberény 0-0
DEAC - Putnok 6-0
BKV Előre - Hidasnémeti 3-0
Kisvárda II. - Törökszentmiklós 1-0
Tiszaújváros - SBTC 1-3
Tiszafüred - DVSC II. 1-0


RG
Fotó: Huszár Márk (heol)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel