Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

A Tatabánya legyőzésével térhetnek vissza a siker útjára női pólósaink
2022-02-22 22:48:10
VÍZILABDA – Csütörtökön korai kezdési időpontban rendezik a Tigra-ZF-Eger női vízilabda csapatának soron következő bajnoki mérkőzését. Az OB I alapszakasz 14. fordulójában az egri lányok a Tatabányát fogadják a Bitskey-uszodában. Az elmúlt három játéknapon nem tudott győzni dr. Sike József együttese, igaz a magyar bajnokság legjobb csapataival szemben nem meglepetés az, hogy alulmaradtunk. A Dunaújváros elleni újabb találkozóra büszkeséggel gondolhatunk vissza annak ellenére, hogy győzelmi esélyt szalasztottunk el. Örömteli, hogy a tabellán megőriztük ötödik helyünket, a vezető nagy négyes előnye ugyanakkor nőtt velünk szemben. A Tatabánya a bennmaradás ellen küzd, legyőzése a kötelező kategóriát erősíti. Egy siker jó alapot adhat az alapszakasz hátralévő mérkőzéseihez. A találkozót 13 órától kezdik.


E.ON OB I., nők, alapszakasz, 14. forduló
Bitskey-uszoda, 2022-02-24 (csütörtök) 13 óra
Tigra-ZF-Eger – Tatabánya VSE

Játékvezetők: Zelki Soma, Bujka János

A játéknap további mérkőzései:

III. Kerületi TVE - UVSE Hunguest Hotels 4-13 (korábban játszották)
Péntek:
Szegedi NVE-SZTE - GYVSE-UNI Győr
Szombat:
BVSC-Zugló - FTC-Telekom
Március 9:
Valdor-Szentes – Dunaújvárosi FVE

A bajnokság állása: 1. UVSE 42 pont, 2. FTC 37 pont, 3. Dunaújváros 33 pont, 4. BVSC 28 pont, 5. Eger 18 pont, 6. Szentes 18 pont, 7. Szeged 10 pont, 8. III. Kerületi TVE 7 pont, 9. Tatabánya 3 pont, 10. Győr 3 pont.
RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel