Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Fontos és megérdemelt pontok Salgótarjánból
2022-02-21 05:55:09
LABDARÚGÁS – Győztesként hagyta el a Szojka Ferenc Stadiont az Eger SE a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzését követően. A keleti-csoport 22. fordulójának alsóházi rangadóján a piros-kékek 1-0-ra diadalmaskodtak az SBTC vendégeként. Szekeres Adrián alakulata teljesen megérdemelten jutott a három pont birtokába, több helyzetet dolgoztak házigazdáiknál. A mély talaj nem könnyítette meg a csapatok helyzetét. A 37. percben szögletet rúghatott az ESE. Hegedűs fejesét még védte a kapus, az ismétlést azonban Olasz Dénes juttatta a hálóba. Mint utóbb kiderült, ez a találat döntötte el a kimenetelt. Győzelmét biztossá tehette volna együttesünk, azonban a hajrában büntetőt hibáztunk. A siker nagyon fontos. A DVSC II-t megelőzve a tizennegyedik helyről várja a folytatást az Eger, amely a veszélyes zónától nyolc ponttal távolodott el. A legyőzött Salgótarján a sereghajtó pozícióba esett vissza.


NB III., keleti-csoport, 22. forduló
SBTC – Eger SE 0-1 (0-1)

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion. Játékvezetők: Nagy A. (Molnár A., Kiss S.)
SBTC: Szalay - Köböl, Szabó B., G. Bíró, Bakos (Klajban, 71.), Kócsa (Sárközi, 46.), Nagy M., Horváth M. (Bata, 77.), Csifó (Filkor, 46.), Boros, Gazdag. Edző: Vizteleki János.
Eger SE: Fedinisinec - Valkay, Zimányi, Debreceni, Lencsés, Hegedűs D., Medveczki (Hadnagy, 69.), Vajda (Nagy G., 86.), Olasz (Rébék, 92.), Nagy-Kolozsvári, Berki (Antal, 69.). Edző: Szekeres Adrián.
Gólszerző: Olasz (37.)

Szekeres Adrián:
– A helyzeteinket tekintve egy magabiztosabb arányú győzelem is lehetett volna. Akár az első félidőben, akár a másodikban is megvoltak a lehetőségeink, hogy több gólt szerezzünk. Ezen a jövőben pontosítani kell, hamarabb le kell zárni a mérkőzést, mert a vége felé már olyan talajú pályán játszottunk, amelyen bármikor bekövetkezhet egy pontatlanság, elcsúszás, ami után az ellenfél gólt szerezhet. Szerencsére a mai napon jól működött a csapat védekezése és ezért az ellenfelünk igazán felépített támadással nem is tudott mögénk kerülni. Ellenben nekünk több lehetőségünk is volt a gólszerzésre. Dícséret illeti a srácokat, hogy lehozták kapott gól nélkül a mérkőzést. A jövőben pontosítani kell a helyzetkihasználásunkat, mert nem minden mérkőzésen lesz ennyi lehetőségünk a gólszerzésre.


A játéknap eredményei, tabella itt...
RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel