Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Gyorsan eldőlt az OSC javára
2022-02-19 20:46:34
VÍZILABDA - Mérsékelt érdeklődés fogadta a listavezető OSC egri vendégjátékát. a férfi OB I. 21. fordulójának összecsapásának egyértelmű esélyese volt a fővárosi együttes. A mieinknél mindenki csatasorba állt, a lehetőségekhez képest a legjobb felállítással kezdett a Tigra-ZF-Eger. Sajnos az első negyed katasztrófálisra sikeredett. Az OSC könnyedén szerezte góljait, hatszor is betaláltak Krémer hálójába. Biros Péter dühöngött a kispadon a sorozatos védelmi hibák miatt. A 6-1-es kezdés után a második játékrészben sem javult a helyzet. A kapu közvetlen közeléből szerezték góljaikat a határozottabb vendégtámadók, 2-9. Az Egernél Murisics centerjátéka dicsérhető, aki másodszor is gólra váltja a kiharcolt emberelőnyét.
A második félidőben mindkét oldalon új kapusokat küldtek a medencébe a szakvezetők, több egri kulcsjátékos nem kapott játéklehetőséget. Az egriek nem tudtak közelebb férkőzni az ellenfelükhöz, záró játékrész előtt 8 gólos volt az OSC előnye. Lőrinczék végig játszották a támadóidőt, az utolsó másodpercre hagyva a lövéseket. A fáradtság jelei lövések erejében volt mérhető, miközben a másik kapu előtt már 10-re növelték a különbséget Vígváriék és végeredményben 17-7-re nyerték meg a találkozót.

JEGYZŐKÖNYV - Férfi OB I. 21. forduló
TIGRA-ZF-EGER
GENESYS OSC ÚJbuda
7-17 (1-6, 2-4, 3-4, 1-3)

Eger, 100 néző. V: Füzesi Zs., Ercse N.
EGER: Krémer - Baksa B., Kovács G., MURISICS 4, Sári 1, Lőrincz B., Rádli.
Csere: Grieszbacher (kapus), Magyar M. 1, Hajdú, Szalai G., Lőrincz Á. Sántavy 1, Gólya.
OSC: Lévai – VÁRNAI 2, Burián 1, TÓTH M. 2 , Csacsovszki E.2 , SALAMON 2, Manhercz K. 2
Csere: Dévai (kapus), VÍGVÁRI VINCE 3, Sziládi 2 Aranyi M. 1, Dala D., Bundschuh, Kondor. Edző: Varga Dániel
Gól – emberelőnyből: 10/4, ill. 8/4.
Gól – kettős emberelőnyből: 0, ill. 1/1.
Gól - ötméteresből: 0, ill. 2/2.
Kipontozódott: Bundschuh (24. p,)MESTERMÉRLEG
Biros Péter:
– El kell ismerni elől hátul sokkal jobb volt nálunk az OSC. Néhány játékosom nem veszi komolyan amit mondok.. Azt kérem szedjék össze magukat, mert saját magukat zárják ki a meccsekből, mint ahogyan ma is történt. Akik játszottak, azoknak gratulálok. A medencében senkinek sincs előjoga kritizálni a társaikat.
Varga Dániel: – Volt egy félelmem a mérkőzés előtt. Mondtam a játékosaimnak, hogy ketyeg az egri bomba vegyük komolyan a mérkőzést az elejétől. Jól kezdtünk, végig koncentráltan pólóztunk és taktikusan növeltük az előnyünket.Tetszetős és kreatív megoldásokat mutattunk, amely jó felkészülést jelentett a keddi Recco elleni csatára.
További eredmények:
UVSE - FTC 7-12
Szolnok - Vasas 9-8
Miskolc - Debrecen 15-12
Kaposvár - Szentes 17-6
Honvéd - BVSC 10-10
Pécs - Szeged 6-10.

FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel