Fradi a kupagyőztes

Összejött a duplázás: a bajnokság után a Magyar Kupa is a Ferencvárosé! A Puskás Arénában megrendezett döntőben 3-0-ra nyert az FTC a Paks ellen.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Djokovics hazautazik
2022-01-16 17:35:10
Rendkívül csalódott vagyok a bíróság döntése miatt, amely azt jelenti, nem maradhatok Ausztráliában. Tiszteletben tartom a határozatot és együttműködöm az illetékes hatóságokkal az országból való távozással kapcsolatban - momdta Novak Djokovics.

Kényelmetlenül érzem magam amiatt, hogy az elmúlt hetekben a személyem került a középpontba, bízom abban, hogy mostantól mindannyian arra a játékra koncentrálhatunk majd, amit annyira szeretek” – írta Novak Djokovics, aki minden jót kívánt a tornán elinduló játékosoknak, a szervezőknek, a személyzet tagjainak, az önkénteseknek és a szurkolóknak egyaránt.

az ausztrál szövetségi bíróság vasárnap helybenhagyta Alex Hawke bevándorlásügyi miniszter döntését, mely szerint megvonják Novak Djokovics vízumát, aki így a korábbi huzavona után nem indulhat el az Australian Openen.

Az ausztrál nyílt teniszbajnokság január 17-én hétfőn veszi kezdetét, a férfiak mezőnyében Fucsovics Márton is érdekelt – a szerb Dusan Lajovics lesz az első riválisa –, míg a nőknél Udvardy Panna és Bondár Anna is főtáblás: előbbi a fehérorosz Viktorija Azarenka, míg utóbbi az orosz Anasztaszija Pavljucsenkova ellen lép pályára.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel