Muszukajev világbajnok

Muszukajev Iszmail történelmi aranyérmet szerzett a belgrádi Stark Arénában zajló birkózó-világbajnokságon, mivel a döntőben 11:0-ra, technikai tussal legyőzte a Puerto Ricó-i Sebastian Riverát.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Békési és Holló kimaxolta a rövidpályás OB-t
2021-11-15 07:35:13
ÚSZÁS – Befejeződött Kaposváron a Rövidpályás Országos Bajnokság. Az somogyi viadal a 2021-es esztendő utolsó jelentősebb honi megmérettetése volt az úszóknál. Az Egri Úszó Klubot Békési Eszter, Ilyés Laura, Hives Katica, Zbiskó Evelin, Holló Balázs, Angyal Mátyás, Kovács Attila, Kormos Kristóf, és Stefan Duca-Mircea képviselte az OB-n. Nagyszerű időeredmények, értékes helyezések mellett nem maradtak el az érmek, sőt új országos csúcs is fűződtek küldöttségünkhöz. Békési Eszter és Holló Balázs parádésan teljesített, mondhatni kihozták a maximumot magukból.

Békési az első napon a 100 méteres mellúszás döntőjében lett aranyérmes, majd 200-on új országos rekordot állított fel. Az egri olimpikon Hosszú Katinka 2019-es csúcsát adta át a múltnak. „Nagyon jól sikerült a felkészülésem, így számítottam arra, hogy jó lesz az idő. Nagyon keményen dolgoztam ezért, rettentően boldog vagyok. Most egy kicsit más taktikával mentem, erősebben kezdtem, mint ahogy szoktam, nem akartam, hogy épphogy lecsússzak az új csúcsról. Jól bírtam végig, szépen volt összerakva ez a kétszáz mell.”


Holló Balázs a 400 méteres gyors után 400 vegyesen sem talált legyőzőre. Balázs gyorson mindössze egy másodperccel maradt el az egyéni csúcstól, amit egy Európa-bajnokságon úszott. A hajrát egyedül, ellenfél nélkül kellett megoldania, így még inkább értékes az időeredmény és a győzelem. Vegyesen egyéni csúcs volt a célja, különösebb nyomás nélkül sikerült ezt is teljesítenie.

RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel