Zárt kapus meccs

Rasszista szurkolói megnyilvánulások miatt az albánok elleni hazai világbajnoki selejtező-mérkőzését zárt kapuk mögött kell megvívnia a magyar labdarúgó-válogatottnak
Bővebben itt...1552.eger.hu


Sportlinkek


Hirek keresés:FórumHírlevél

Berontott az ajtón az Eszterházy SC
2021-09-14 05:55:49
KÉZILABDA – Győzelemmel kezdte szereplését a női kézilabda NB I/B keleti-csoportjában az Eszterházy SC. Az egri egyetemisták a nyitó fordulóban az újonc Csepelnél vendégeskedtek a helyi Laurencz László Sportcsarnokban. A létesítmény névadója a legendás mesteredző, szövetségi kapitány jelenlétével megtisztelte a találkozót, amelyet végül 33-20-ra megnyert a nagyobb esélyekkel rendelkező egri együttes. A fiatal, lelkes játékosokból hazaiak 5-0-s egri vezetésnél szerezték első góljukat. A következő percekben jelentősen akadozott a mieink támadójátéka, ám a Csepel még így is távol állt attól, hogy veszélyeztesse magabiztos vezetésünket. A játékrész második felében már jobban használtuk ki lehetőségeinket, ennek eredményeképpen hét góllal álltunk jobban a szünetben. Fordulást követően sem következett be lényeges változás. Uralta a meccset Zsadányi Sándor csapata. A hajrában már beszálltak fiataljaink is, a végére meggyőző különbséget sikerült kialakítani. Nagy Éva az egri kapuban jól teljesítménnyel mutatkozott be, míg mezőnyjátékosaink közül a Szecsődi-Jurmann-Kiser-Alaxai-Szeberényi tengely bizonyult hatékonynak.

Az egri egyetemisták berontottak a bajnokság ajtaján, a nyitókör legnagyobb különbségű győzelmét aratták. Gond nélkül nyert a Békéscsaba és a Tempo SE, ugyanakkor a Kispest ötgólos algyői veresége kissé meglepőnek tűnik.


Női kézilabda NB I/B., keleti-csoport, alapszakasz, 1. forduló
Csepel DSE - Eszterházy SC 20-33 (9-16)

Laurencz László Sportcsarnok 80 néző. Játékvezetők: Hornyik Zs., Zörgő R.
Eszterházy SC: NAGY É. – Bernát D. 2, SZEBERÉNYI 1, Bató 5, ALAXAI 4, SZECSŐDI 6, Lengyel E. 2 Cserék: Leiner – Pankotai, Györfi 2, KISER 5, Romány, JURMANN 4, Tóth A. 1, Zákányi 1, Csomós A. Edző: Zsadányi Sándor.
Hétméteresek: 2/2 illetve 1/0
Kiállítások: 0 illetve 12 perc
Az eredmény alakulása: 0-4, 1-6, 3-8, 5-9, 11-20, 13-25, 15-27, 19-30A játéknap további eredményei:
Levendula Hotel Algyő – Kispest NKK 36-31
Békéscsabai ENKSE – FTC U19 34-22
Hajdúnánás SK – Oxxo Energy Orosházi NKC 27-25
Tempo KSE – PC Trade Szegedi NKE 35-24
RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel