Zárt kapus meccs

Rasszista szurkolói megnyilvánulások miatt az albánok elleni hazai világbajnoki selejtező-mérkőzését zárt kapuk mögött kell megvívnia a magyar labdarúgó-válogatottnak
Bővebben itt...1552.eger.hu


Sportlinkek


Hirek keresés:FórumHírlevél

Cseh László Uszoda
2021-09-06 17:44:49
Törökbálint Sportközpontban az úszástól nemrégiben visszavonult világ- és Európa-bajnok Cseh László tiszteletére ünnepséget rendez a helyi önkormányzat, amely a klasszisról nevezi el a törökbálinti uszodát.

A törökbálinti önkormányzat közleményét változtatás nélkül közöljük:
„Elek Sándor polgármester kezdeményezésére, az aktív versenysporttól történő visszavonulásának alkalmából, a város köszönetét és tiszteletét kifejezve, Törökbálint Város Önkormányzatának képviselő-testülete 2021. augusztus 31. napján – a jelenlévő képviselők egyhangú szavazata értelmében – döntött a városi uszoda átnevezéséről.
Törökbálint városa és lakosai méltán büszkék Cseh László nagyszerű pályafutására, sportkarrierjére, elért eredményeire, valamint a településhez fűződő kivételes kapcsolatára.
Cseh László, a város és az önkormányzat közötti kapcsolat hosszú évek óta tart. Edzései helyszínéül Törökbálintot választotta már 2015-ben. A kazanyi világbajnokságra már itt, Törökbálinton készült az akkor 29 éves világklasszis, és azóta is rendszeresen edzett városunkban.

A névváltoztatáshoz szükséges hozzájáruló nyilatkozat ünnepélyes aláírására a Törökbálint Sportközpont által szervezett búcsúztató ünnepségen kerül sor.”
A négyszeres olimpiai ezüstérmes, kétszeres világ- és harmincháromszoros Európa-bajnok úszó tiszteletére rendezendő esemény kedd este 18 órakor kezdődik.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel