Zárt kapus meccs

Rasszista szurkolói megnyilvánulások miatt az albánok elleni hazai világbajnoki selejtező-mérkőzését zárt kapuk mögött kell megvívnia a magyar labdarúgó-válogatottnak
Bővebben itt...1552.eger.hu


Sportlinkek


Hirek keresés:FórumHírlevél

70. Bornemissza Gergely Emlékverseny – 2. nap
2021-05-19 20:30:05
ÖKÖLVÍVÁS – Az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban az elődöntőbe jutás volt a tét a 70. Bornemissza Gergely Emlékverseny 2. napján. Az ötórás programban két ringben összesen 50 meccset rendeztek. Előbb a juniorok léptek szorítóba, majd az ifjúságiak zárták a selejtezőket. A kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület színeiben az ifiknél versenyző Buza-ikrek kiélezett csatákban vívták ki az legjobb 4 közé jutást. Előbb a 64 kg-os Buza Rafael nyert egyhangú pontozással az osztrák Arsen Chabyan ellen. Nehezebb dolga volt a 69 kg-os Rómeónak, aki remek meccset követően 3:2-es pontozással győzött a cseh Hodovanets bánatára. Már az első menetben lerendezte a meccset Oláh Levente (junior, 57 kg) Bakonyi Tibor (ifi, 70 kg) , Nileborg Krisztián (ifi, 70 kg), Balogh László (ifi, 56 kg), Bernáth László (ifi, 52 kg).
Lendületesen bokszolt a debreceni Zsigó Csaba, a szlovák ellenfelének nem sok esélyt adott. Az ifi 69 kg-os Horváth Máté (Vasas-Süllős) testütésekkel operálva, kemény küzdelemben jobbnak bizonyult a belga Bruyere ellenében- A házigazda EVSI sportolóinak nem volt sikeres napja. Nagy csatában vitatható pontozással vesztett az egri Jakab Norbert a román Irimescuval szemben. Farkas Dominik, Danó Béla és Farkas Béla búcsúzott a versenytől. Annál boldogabban értékelt Erdei Zsolt, a Madárfészek edzője – Ötből négyen is továbbjutottak. Jól bunyózott Kozák Kevin és Simon Márkó, de még korai örülni a versenyt még nem nyerték meg.
A mezőny egyetlen ciprusi résztvevője Laila Abduliatif a 2. menetben nyert Nagy Kata ellenében

A házigazda magyarokon kívül a lengyelek, a románok, a svájciak több bunyóssal léptek tovább, a csütörtöki elődöntőben – amely 14 órakor kezdődik - mind a 13 nemzet képviselteti magát.
FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON

EREDMÉNYEK: https://www.facebook.com/okolvivoszovetseg/photos/pcb.1990057551161201/1990057354494554

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS - 12 kamerával
A 70. Bornemissza Emlékversenyt a magyar szövetség facebook oldalán és youtube csatornáján élőben is figyelemmel kísérhetik. Köszönhetően Kelemen László és csapatának mindkét ringből 12 kamera segítségével kiváló minőségű élő közvetítést láthatnak.
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:
A-ring:
https://youtu.be/23Gkn_4FhZo
B-ring: https://www.facebook.com/okolvivoszovetseg
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel