Visszatér Szoboszlai


Szoboszlai Dominik állapota folyamatosan javul, amit a keddi orvosi vizsgálatok is megerősítettek. Jelenleg még egyéni munkával készül és három héten belül visszatérhet klubcsapatába és a válogatottba
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek


Hirek keresés:FórumHírlevél

A hatodik meccs nyeretlenül, győzött Egerben a Balassagyarmat
2021-05-02 23:30:39
LABDARÚGÁS – Újabb sikertelen mérkőzésen van túl az Eger SE labdarúgó csapata az NB III keleti-csoportjában. A 33. forduló mérkőzésén a Balassagyarmat 1-0-s győzelemmel távozott a Szentmarjay Tibor Városi Stadionból. A kormányzati enyhítéseknek köszönhetően hosszú időt követően rendeztek nyitott kapuk előtt bajnoki meccset az érsekkerti létesítményben, sajnos a hűséges szurkolók csalódottan távoztak. A dobogóért küzdő nógrádiak ősszel is legyőzték az ESE-t, és most is jobbnak bizonyultak. A nem túl látványos, kevés helyzetet hozó mérkőzésen egyetlen találat döntött. Az 54. percben egy baloldali beadásra Pallagi érkezett jó ütemben, és közelről fejelt Nacsa kapujába. Az eredmény a folytatásban nem változott, nem érdemtelenül jutott a három pont birtokába a Balassagyarmat. A mostani zsinórban a hatodik mérkőzése Vitelki Zoltán legénységének, amit nem tudott megnyerni. Utoljára április 4-én a Kisvárda II legyőzését követően volt igazi sikerélményünk. A negatív szériának köszönhetően a hetedik helyre csúszott vissza az NB III keleti-csoportjának tabelláján a piros-kék gárda.


NB III., keleti-csoport, 33. forduló
Eger SE – Balassagyarmati VSE 0-1 (0-0)

Szentmarjay Tibor Városi Stadion 100 néző. Játékvezetők: Szabó L. (Vrbovszki P., Zahorecz R.)
Eger SE: Nacsa - Valkay (Révész, 73.), Katona, Nemes, Géringer, Farkas K., Antal (Olasz, 56.), Kis G., Pál Sz., Vajda (Csifó, 84.), Boros. Edző: Vitelki Zoltán.
BVSE: Iváncsics - Benkő-Bíró, Király O. (Kicsi, 75.), Molnár T. (Fejes, 55.), Kamarás (Szita, 46.), Lami, Király Á., Tóth O., Pallagi, Tóth L., Nagy T. Edző: Nagy Tibor.
Gólszerző: Pallagi (54.)

Nyilatkozatok:

Vitelki Zoltán:

- Tisztességesen felkészülünk, aztán jön a meccs és nem tudjuk átlépni a saját árnyékunkat. Kevesen is vagyunk, de mindig követünk el olyan hibákat, amikre felkészülünk. A támadó zónában kellett volna az a minőségi plusz, amivel tudtunk volna pontot szerezni.

Nagy Tibor:
- Nem tudom honnan veszik a fiúk ezt a hihetetlen akaratot. Hetek óta 12-13 játékossal vagyunk, sérültek vannak. Senki nem akar lejönni a pályáról, meghalnak a sikerért. Ilyet csak a legnagyobbaktól látni.


Az FC Hatvan gólnélküli döntetlent ért el hazai környezetben a Jászberény ellen, míg a Gyöngyösi AK 3-2-re alulmaradt a Füzesgyarmat vendégeként.

FC Hatvan – Jászberény 0-0

Füzesgyarmat – Gyöngyösi AK-Mátra-Beton 3-2 (2-1)
Gólszerzők:
Cigan 2 (13., 31.), Hussein (59.) illetve Bartusz (24.), Molnár M. (89.)

A játéknap eredményei, tabella itt...

RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel