Visszatér Szoboszlai


Szoboszlai Dominik állapota folyamatosan javul, amit a keddi orvosi vizsgálatok is megerősítettek. Jelenleg még egyéni munkával készül és három héten belül visszatérhet klubcsapatába és a válogatottba
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek


Hirek keresés:FórumHírlevél

Kiskunsági aranyérmes Kocsik Eszter és Holló Bálint
2021-04-06 09:33:24
TÁJÉKOZÓDÁSI FUTÁS - A Magyar Tájékozódási Futó Szövetség a járványügyi korlátozó intézkedések szigorú előírásával ugyan, de engedélyezte a 2021. évi országos versenynaptárban szereplő megmérettetések lebonyolítását. Az Egri VSI-Egri Spartacus fiatal tájékozódási futói számára az első kihívást a Kiskunság területén, Kaskantyú község közelében megrendezett Tavasz Kupa jelentette. Az időjárás is kegyeibe fogadta a részvevőket: a várva várt tavaszi napsütést csak néha zavarta meg egy-egy rövid ideig tartó hózápor, izgalmasabbá téve a pontkeresést. A homokbuckás, borókás labirintusokkal tarkított terepen zajló, nagy népszerűségnek örvendő versenyen kiváló eredménnyel vették az akadályokat az egri fiatalok. Kocsik Eszter (N18B) és Holló Bálint (F15-18C) kategóriájuk legjobbjai lettek. Második helyre futott be Jacsó Tibor (F21Br). Bronzérmet érő helyen végzett Takács Emese (N16B), Kalán Tamás (F16B), Vöröss Luca (N15-18C) és Hajdu Koppány (F15-18C).

További 4-6. helyezések:

F12C: 5. Jónás Botond
F16B: 6. Dorkó Ádám
F18B: 4. Kiss Mikes Tamás, 6. Vöröss Gergő
N16B: 4. Borbás Ágota, 6. Kovács Dorina
N18B: 5. Varga Boglárka
N15-18C: 5. Barta Réka, 6. Virág Petra

Ugyanezen a napon az Egri Spartacus SE legfiatalabb, 8-9 éves versenyzői közül hárman Felsőtárkányban álltak rajthoz, és életük első versenyén nagyon szép eredményt értek el. A szalaggal segített, 1600 m hosszú, 67 m szintkülönbségű pályájukon öt érintőpont megtalálása után Miklós Huba az 1., Tóth Bendegúz a 2. helyre érkezett, jelentős előnyt. kategóriatársaik előtt. Palatin Hanga egyedül még nem mert nekivágni a pályának, ezért kísérővel indult. Hiába ért be az 5. helyen, az ő teljesítménye versenyzőként nem értékelhető.

A fiatal sportolók soron következő megmérettetése a Heves–Nógrád–Jász-Nagykun-Szolnok megyék diákolimpiai döntője lesz április 17-én, amelyen eldől, hogy kik képviselik megyénket az országos döntőben.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel