Visszatér Szoboszlai


Szoboszlai Dominik állapota folyamatosan javul, amit a keddi orvosi vizsgálatok is megerősítettek. Jelenleg még egyéni munkával készül és három héten belül visszatérhet klubcsapatába és a válogatottba
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek


Hirek keresés:FórumHírlevél

Labdarúgás – Győzelemmel mutatkozott be Vitelki Zoltán
2021-03-07 23:41:48
Megszerezte idei első bajnoki sikerét az Eger SE labdarúgó csapata az NB III keleti-csoportjában. A szezonnyitón a BVSC otthonában vereséget szenvedő piros-kékek a zártkapus Szentmarjay Tibor Városi Stadionban javítottak, 3-0-ra verték a Tiszaújvárost. A hét elején kinevezett új tréner Vitelki Zoltán bemutatkozása nagyszerűen sikerült, az ESE a negyedik helyre lépett előre bajnoki táblázaton. A mieink a 34. percben szerezték meg a vezető találatot, ekkor Vajda Ákos egyedül tört kapura, és értékesítette a lehetőséget. Az 57. minutumban egy felívelt szabadrúgást követően Olasz Dénes emelte át a kapust, megszerezve ezzel az Eger második gólját. A kegyelemdöfést Kis Gergő vitte be, aki a leshatárról kilépve, 15 méterről gurított a borsodiak hálójába. Volt tartása csapatunknak, teljesen megérdemelten tartottuk itthon a rendkívül fontos három pontot. A Gyöngyös meglepetésre pontot rabolt a listavezető Tiszakécskétől, míg a Hatvan 2-0-ra maradt alul a Tiszafüred vendégeként.

Labdarúgó NB III., keleti-csoport, 23. forduló
Eger SE – Tiszaújváros 3-0 (1-0)

Szentmarjay stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Leél-Őssy (Zsákai, Dobó)
Eger SE: Nacsa – Debreczeni, Katona A., Valkay, Nemes – Hegedűs D. (Esztergomi Z., 88.), Géringer – Farkas K. (Csifó, 80.), Kis G. (Hadnagy, 88.), Vajda (Révész, 80.) – Olasz D. (Boros, 67.). Edző: Vitelki Zoltán.
Tiszaújváros: Tóth Cs. – Márton, Vincze, Gelsi, Tóth S. – Bussy, Csernák (Kundrák, 78.) – Tóth Á. (Benke, 60.), Lakatos K. (Vitelki B., 60.), Vámos (Bene, 65.) – Kristófi (Csoszánszki, 65.). Edző: Gerliczki Máté.
Gólszerzők: Vajda (34.), Olasz D. (57.), Kis G. (87.)

Nyilatkozatok:

Vitelki Zoltán:

- Minden dicséretet megérdemelnek a játékosok, akik az első félidő felétől taktikusan és eredményesen játszottak. Van még mit csiszolni, de építeni is van mire. A győzelem megérdemelt, gratulálok a srácoknak.

Gerliczki Máté:

– Ebben az osztályban ilyen talajon ha felvállalod, hogy nálad van a labda és folyamatosan magasan védekezel, az ellenfél pedig inkább csak a védekezésre koncentrál, akkor simán benne van a pakliban, hogy vereséget szenvedsz. Van egy játékelképzelésem, amelytől az ilyen zakók sem tántoríthatnak el. A csapat hozzáállásával elégedett vagyok, viszont a védekezés egyes részeivel nagyon nem.

További eredmények:

Tiszakécske – Gyöngyösi AK-Mátra-Beton 1-1 (0-1)
Gólszerzők:
Oláh M. (59.) illetve Pölöskei (18. – 11-esből)

Tiszafüredi VSE - FC Hatvan 2-0 (0-0)
Gólszerzők:
Barna (59.), Szabó T. (87.)

Sajóbábony - DVSC II. 1-0 (1-0)
Kisvárda II. - DVTK II. 1-1 (1-0)
Cegléd - Jászberény 1-1 (0-0)
Balassagyarmat - Füzesgyarmat 0-1 (0-1)
SBTC - Tállya 2-3 (1-1)
Mezőkövesd II. - Putnok 2-0 (1-0)
BVSC - Sényő 5-1 (2-1)FOTÓ: Lénárt Márton
RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel