Super Bowl: Brady az MVP


Kiütés. A Tampa Bay Buccaneers 31–9-re legyőzte a Kansas City Chiefst, s megnyerte a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2020-as idényének nagydöntőjét, azaz az 55. Super Bowlt.
Bővebben itt...

Sportlinkek


Hirek keresés:

FórumHírlevél

Labdarúgás – Jakab Sándor lett az ESE vezetőedzője
2021-02-19 14:20:56
Nem maradt sokáig vezetőedző nélkül az Eger SE labdarúgó csapata. Az NB III keleti-csoportjában harmadik helyen álló együttesnél Jakab Sándort nevezték ki a távozó Sütő Szilárd utódjának. Csütörtökön nyilvánosságra került az is, amit a jólértesültek tudni véltek, miszerint Sütő Szilárd a jövőben az élvonalbeli Budapest Honvéd szakmai stábját fogja erősíteni. A fővárosi piros-feketék kispadjára hétfőn Horváth Ferencet nevezték ki vezetőedzőnek, neki lesz közvetlen segítője az Egertől búcsúzó tréner. Az ESE szakmai munkájának új irányítója UEFA “A” licenccel rendelkező szakember. A fiatal, ambiciózus Jakab Sándor edzői pályafutását több mint tíz esztendővel ezelőtt kezdte Egerben, amit Plútós és mezőkövesdi évek követtek, majd kis kitérő után 2020 júliusa óta újra Egerben vállalt munkát. A felnőtt csapat élén bemutatkozására szombaton kerül sor. A Felsővárosi Sporttelepen 13 órai kezdettel az ESE a Körösladányt fogadja. Az NB III közép-csoportjában szereplő ladányiak elleni erőpróba a csapat utolsó tesztmeccse lesz a február 28-i bajnoki rajtot megelőzően.

Érdekesség, hogy beindultak a találgatások az Eger SE új edzőjének személye kapcsán. A zuhanyhíradóban elhangzott a DVSC-től frissen menesztett Kondás Elemér neve. Egy országos szakmai hírportál szerint a poszt betöltésére - a DVTK és az Eger partneri viszonyára alapozva - Vitelki Zoltán volt a legnagyobb esélyes.
RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel