Visszatér Szoboszlai


Szoboszlai Dominik állapota folyamatosan javul, amit a keddi orvosi vizsgálatok is megerősítettek. Jelenleg még egyéni munkával készül és három héten belül visszatérhet klubcsapatába és a válogatottba
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek


Hirek keresés:FórumHírlevél

Megyei labdarúgás – Őszi pótlásokkal indul a focitavasz
2021-02-19 14:05:43
A napokban ismét bajnoki labdarúgó mérkőzéseket rendeznek szűkebb hazánkban. A 2020/2021-es kiírás őszi idényének végét nagymértékben befolyásolta a koronavírus, és a vele járó kormányzati intézkedések. Az MLSZ Heves Megyei Igazgatóságának Versenybizottsága január közepén az őszi szezonból elmaradt mérkőzések pótlásának időpontjairól adott tájékoztatást. A járványügyi helyzet miatt nem játszották le a megyei I. osztályú bajnokság utolsó 2020-as fordulóját, míg egy szinttel lejjebb elmaradt a záró két teljes játéknap. A regionális élvonal 13. fordulóját - a tervek szerint - a február 27-28.-i hétvégén bonyolítják le, míg a másodosztály 14. játéknapját már a soron következő hétvégén lebonyolítják. Sajnos a téli leállás nem múlt el nyomtalanul. A Bélkő SE-Balaton visszaléptette csapatát, információink szerint nyáron a megyei III. osztályban – nélkülözve mindenféle fúziót – újra építkeznek. Istenmezején nem mondtak még ki hivatalosan semmit, azonban az elmúlt napokban egy csapatra való játékos távozott a település focicsapatától, bizonytalanná téve a jövőt.

A mérkőzéseket szigorú egészségügyi protokoll betartása mellett lehet csak megrendezni. A zártkapus lebonyolítás visszavonásig érvényes. Az MLSZ Heves Megyei Igazgatóság által szervezett mérkőzéseken a labdaszedők közreműködése nem engedélyezett. Maximalizálták a rendezők számát, illetve meghatározták a sportszervezetenként nevezhető létszámot is.

A kijárási tilalommal kapcsolatos rendelkezések betartatásával kapcsolatban az egyesületek felelőssége, hogy az edzők, játékosok megfelelő igazolással rendelkezzenek.

A megyei második vonal 14. fordulója mellett két mérkőzést pótolnak az első osztályban is. Az egri Felsővárosban a Pétervására ellenfele a Maklár lesz, míg Besenyőtelekre a Felsőtárkány utazik.
RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel