Visszatér Szoboszlai


Szoboszlai Dominik állapota folyamatosan javul, amit a keddi orvosi vizsgálatok is megerősítettek. Jelenleg még egyéni munkával készül és három héten belül visszatérhet klubcsapatába és a válogatottba
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek


Hirek keresés:FórumHírlevél

Vízilabda – Gólgazdag pankrációval zárta az Olimpiai Kupát női csapatunk
2021-01-21 23:16:05
Befejeződött az Olimpiai Kupa 2021 küzdelemsorozata a Tigra-ZF-Eger női vízilabda csapata számára. A válogatott játékosokat nélkülöző tornarendszerű felkészülési viadalon Szilágyi Péter együttese a fővárosban csapott össze az UVSE-vel. Kiváló ajánlólevéllel érkeztek a végső ütközetre lányaink, akik egy nappal korábban öt góllal verték a sátortetős egri versenymedencében a Dunaújvárost. Az UVSE legjobbjai Triesztben képviselik a magyar színeket az olimpiai kvalifikációért zajló eseményen, ám nélkülük is jelentős játékerővel bír Benczur Márton edző csapata. Találatokban gazdag volt valamennyi felvonás, csaknem kilencgólos negyedeket produkáltak átlagban a felek. A durvaság határait erősen feszegették, talán azt túl is lépték a házigazdák, aki végül magabiztos 24-11-es győzelmet könyvelhettek el. Az egri lányok trénere Szilágyi Péter legnagyobb örömét az okozta, hogy komolyabb sérülés nélkül megúszták az övéi a vízipankrációt.


Olimpiai Kupa 2021, piros csoport, helyosztó
UVSE Hunguest Hotels – Tigra-ZF-Eger 24-11 (5-3, 6-2, 8-1, 5-5)

Budapest, Hajós Alfréd Uszoda, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Csizmadia Zsolt, Ádám Frank
UVSE: Kakas – Peresztegi 2, Dávid 1, Szegedi 3, Baksa 3, Faragó 6, Telek 2. Cserék: Aubéli, Kóka 1, Forgács 2, Rádli, Mácsai 1, Hajdú 3, Szombathelyi. Edző: Benczur Márton.
Tigra-ZF-Eger: Túri – Menczinger 2, Hertzka 2, Katona 2, Szmodics 1, Bódi 1, Dobi 1. Cserék: Párkányi, Molnár, Sajtós, Szilágyi 1, Horák 1, Gálicz, Pintér. Edző: Szilágyi Péter.
Emberelőny/gól: 12/9 illetve 12/5
Ötméteresek: 2/2 illetve 3/2
Kipontozódott: Dávid illetve Bódi, Szilágyi Sz.

A Tigra-ZF-Eger végső helyezése a pénteken esedékes Dunaújváros – UVSE találkozó végeredményétől függ.
RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel