Visszatér Szoboszlai


Szoboszlai Dominik állapota folyamatosan javul, amit a keddi orvosi vizsgálatok is megerősítettek. Jelenleg még egyéni munkával készül és három héten belül visszatérhet klubcsapatába és a válogatottba
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek


Hirek keresés:FórumHírlevél

Kézilabda - Nem lesznek nézők a VB meccsein
2021-01-11 22:50:54
A január 13-án kezdődő férfi kézilabda-világbajnokság szervezőbizottsága vasárnapi ülésén úgy döntött, hogy mégis nézők nélkül rendezik meg a torna mérkőzéseit. Az IHF karácsony előtt még azt közölte, hogy a torna során a csarnokok kapacitásának 30 százalékát lehet kihasználni, majd ezt utóbb 20 százalékra csökkentette. A koronavírus-járványra hivatkozva a németeknél több játékos is lemondta már a szereplést, de a dánok sztárja, Mikkel Hansen is arról beszélt, elgondolkodott a torna kihagyásán. Hansenhez csatlakozott a norvég Sander Sagosen, aki szintén abszurdnak tartotta, hogy míg a csapatok buborékban töltik az idejüket Egyiptomban, a mérkőzéseket nézők előtt játsszák. A levélre reagálva az IHF úgy fogalmazott, leülnek egyeztetni a szervezőkkel és az egyiptomi miniszterelnökkel illetve egészségügyi hatósággal. Az ülési után kiadott közlemény szerint végül a zárt kapus rendezés mellett tették le a voksukat.

Hesam Naszr, az egyiptomi szövetség elnöke elmondta, a döntésnél nagy hangsúlyt kapott az EHPU kérése. A fő szempont pedig az volt, hogy a vb megrendezés minél inkább zökkenőmentesen menjen.

A torna történelmi jelentőségét az adja, hogy először vesz rajta részt 32 csapat. A magyar válogatott a gízai A-csoportban sorrendben a Zöld-foki-szigetekkel, Uruguayjal és Németországgal találkozik, a négyesekből az első három jut tovább a középdöntőbe.

RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel