Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Kosárlabda – Tíznapos karanténban az EKE-Eger-KOK
2020-11-03 15:08:03
Nem mondható, hogy sikerekkel teli időszakot él az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabda csapata. Az NB I/B zöld-csoportjában érdekelt egyetemi együttes sorozatban szenvedi el vereségeit a pontvadászatban. A legutóbbi békési fiaskó sorozatban a hatodik volt, amikor alulmaradt Váczi Péter edző alakulata. Az egri kosarasokat 100-79 arányban győzte le a házigazda. A bajnokság középmezőnyéhez tartozó Békéssel szemben – a kimenetel ellenére is – helytálltak a mieink. Ezer sebből vérzett együttesünk, hiszen betegségek hátráltatták a szereplést, ráadásul Váczi Péter edző sem ülhetett a kispadon, mivel a Hódmezővásárhely elleni hazai összecsapás első negyedében kiállították, így Békésen eltiltását töltötte. Szegény embert az ág is húzza, kosarasaink tíznapos karanténba kényszerülnek, így biztosan elmarad a soron következő fordulóban esedékes hazai párharc, amelyet vasárnap vívtak volna meg a mieink a Pápával.

A kényszerpihenőre azért kerül sor, mert Váczi Péter vasárnap hajnalban rosszul érezte magát. A szakvezető lázra és fejfájásra panaszkodott. Kikérte a koronavírus tesztet háziorvosától, az elővigyázatosságot szem előtt tartva addig a tréner és a csapat játékosai is karanténba vonultak. Ha semmi rendkívüli esemény nem történik a tíz nap alatt, akkor jövő hét közepétől visszatérhet minden a régi kerékvágásba. Azt már csak a kötelező optimizmus mondatja velünk, hogy remélhetően egy sikeresebb időszak veszi kezdetét a kényszerszünetet követően.RG


Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel