Zárt kapus meccs

Rasszista szurkolói megnyilvánulások miatt az albánok elleni hazai világbajnoki selejtező-mérkőzését zárt kapuk mögött kell megvívnia a magyar labdarúgó-válogatottnak
Bővebben itt...1552.eger.hu


Sportlinkek


Hirek keresés:FórumHírlevél

Labdarúgás - Magyar Kupa: Két gyors góllal nyert a Vasas
2020-10-29 01:17:14
Szerda délben napsütéses időben jól előkészített pálya és meglepően nagy számú néző fogadta az Eger SE - Vasas SC MOL Magyar Kupa mérkőzésre érkező negatív Covid-tesztettel rendelkező csapatokat.. A magyar kupasorozat 7. fordulójában a másodosztályban szereplő, magyar válogatottakkal felálló Vasas együttese gyorsan eldöntötte a továbbjutás kérdését. A 9. percben Feszesin Róbert, a tizedikben Pekár László talált a hazaiak kapujába. Az egriek a 2. félidőben már többször is veszélyeztették a nagyobb tudású ellenfél kapuját, de szépíteni nem sikerült. A Vasas megérdemelten jutott a legjobb 32 közé. Az egriek helytállása is dicséretet érdemel. Visszatért a kispadra betegségéből felépülve Sütő Szilár vezetőedző, aki elégedettenm értékelte a csapata teljesítményét: - Becsülettel helytálltunk egy NB I-e szintű csapat ellen, mert a Vasas ezzel a kerettel és háttérrel élvonalbeli nívót képvisel. Az első 25 percben más ritmusban játszott, mint azt mi megszoktunk, ráadásul a széleken rendszeresen mögénk tudtak kerülni. A második félidőben szerkezetet váltottunk, akkor más jobban néztünk ki, stabilabbak lettünk. A betegségek miatt nagyon nehéz helyzetből próbálunk felállni.

MOL-Magyar Kupa, 7. forduló
EGER SE - VASAS FC 0-2 (0-2)

Eger, Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 500 néző. V.: Rúsz Márton (Szilágyi N., Kövér T.).
ESE: Nacsa - Valkay, Katona A., Vaskó, Nemes - Kis G. (Antal, 77.), Géringer - Vajda (Debreczeni, 46.), Gresó (Révész, 87.), Deli (Pál Sz.) - Boros (Olasz D., 69.). Vezetőedző: Sütő Szilárd.
VASAS: Rados - Kilyén (Köböl, 72.), Viczián, Tóth B., Kalmár - Kovács M. - Murka (Szedlár, 46.), Pátkai (Kapornai, 66.), Szatmári (Farkas B., 85.)- Pekár (Terbe, 72.), Feczesin. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.
G.: Feczesin 9., Pekár 10.

FOTÓ: Lénárt Márton (lenartfoto.hu)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel