Zárt kapus meccs

Rasszista szurkolói megnyilvánulások miatt az albánok elleni hazai világbajnoki selejtező-mérkőzését zárt kapuk mögött kell megvívnia a magyar labdarúgó-válogatottnak
Bővebben itt...1552.eger.hu


Sportlinkek


Hirek keresés:FórumHírlevél

Teqball – Négy egri páros jutott negyeddöntőbe, két érem a vitrinben
2020-10-19 23:46:10
Püspökladányban rendezték a napokban az országos amatőr teqball bajnokság legutóbbi fordulóját. A viadalon tekintélyes létszámú csapattal képviseltette magát az Egri Teqball Akadémia. Egyéniben Sipkó Bálint tisztesen helytállt a rangos mezőnyben. Másnap a párosok megmérettetésén négy egri duó szállt harcba. A tizenegy páros közül a legjobb nyolcba valamennyi ETA-s egység bejutott, így a középdöntő felét úgymond az egriek tették ki. A Szívós Gyula-Kovács László párosunk a torna győztesével játszott az egyenes kieséses szakaszban, a Nagy Zoltán-Madarasi Máté alkotta kettő pedig klubtársaikkal, a Farkas Dániel-Farkas Krisztián egységgel került szembe, ahol győztek a Farkas testvérek. Az Aradszki Roland-Varga Alex páros kiváló teljesítményt nyújtva harcolta be magát az elődöntőbe az Agroméra nagyon jól felkészült és jelentős játékerőt képviselő párosa ellen. Az egriek ismét egymással kerültek szembe, így már biztos volt, hogy érem nélkül nem tér haza küldöttségünk.

A győztes fináléba jutott, míg a vesztes a bronzért küzdhetett. A Farkas-fivérek abszolválták a „házi” rangadót, a döntőt viszont sajnos elveszítették. Fejlődésük töretlen, hiszen az előző forduló bronzérmét lecserélték ezüstre, ezáltal egy fokot feljebb léphettek a dobogón. Az Aradszki-Varga duó a bronzmeccsen sikeresen vette az akadályt és elhozta a harmadik helyet.

Nagy Zoltán az Egri Teqball Akadémia elnökének – egyben játékosának - értékelése:

Az elért eredményekre méltán lehetünk büszkék. Már korábban megjegyeztem, látható játékosaink fejlődése. Izgatottan vártuk a püspökladányi fordulót, amely végül igazolta is a fiatalok előrehaladását és a befektetett edzésmunka eredményét. Ezúton is köszönetünket fejezzük ki a remek szervezésért.
RG
Beküldött fotó

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel