Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Futsal – Október 15-ig lehet e-nevezni a regionális bajnokságra
2020-10-08 16:08:58
Újra megrendezik térségünkben a regionális futsal bajnokságot. Az MLSZ Heves Megyei Igazgatóság szervezésében már az elmúlt három esztendőben is nagy népszerűségre tett szert a pontvadászat. Legutóbb majdnem elérte a kétszázat a résztvevő együttesek száma. Fiúknál és lányoknál összesen kilenc kategóriában küzdöttek a csapatok. A MLSZ Heves Megyei Igazgatóság versenybizottságának tájékoztatása szerint a bajnokságra szóló nevezési dokumentáció és nyilatkozat (melyben a sportszervezet vállalja a bajnokság részvételi feltételeinek teljesítését), az MLSZ Ügyviteli rendszerbe (IFA) (e-Nevezés) történő feltöltésének határideje: 2020. október 15. A versenykiírásokban október 8 szerepel, de ezt a VB. meghosszabbította.

A dokumentumokat az MLSZ mindenkori ügyviteli rendszerébe kell benyújtani azzal, hogy kizárólag a jelzett időpontig beérkezett és az MLSZ Heves Megyei Igazgatósága által igazolt dokumentumok érvényesek.

A 2020-2021-es szezonban - a TAO osztály és a Grassroots Igazgatóság kezdeményezésére - változik a futsal bajnokságok támogatási köre, ezzel együtt a lebonyolítások is.

A mérkőzéseken kiváltott futsal játékengedélyekkel lehet játszani, a hivatalos futsal szabályok érvényesek, 2X20 perc tiszta játékidős (álló óra) mérkőzésekkel, 1 nap egy csapat max. 1 mérkőzést játszhat. A versenybizottság ezúton is kér minden sportszervezetet, hogy a nevezés beadásával egyidejűleg tájékoztassa a tervezett hazai pályájának helyszínéről is.

A Megyei Igazgatóságok és a Versenybizottság dönthetik el ezek lebonyolítási formáját (egy csoport, több csoport, rájátszás, alsó, felső-ház stb.) és idejét a beérkezett nevezések alapján.


RG


Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel