Zárt kapus meccs

Rasszista szurkolói megnyilvánulások miatt az albánok elleni hazai világbajnoki selejtező-mérkőzését zárt kapuk mögött kell megvívnia a magyar labdarúgó-válogatottnak
Bővebben itt...1552.eger.hu


Sportlinkek


Hirek keresés:FórumHírlevél

Vízilabda – Elmaradt az Eger miskolci vendégjátéka
2020-09-12 23:11:04
Nem rendezték meg a férfi vízilabda OB I szombat estére tervezett Miskolc – ZF-Eger mérkőzését. Az alapszakasz 4. fordulójának összecsapását a házigazdák kérésére halasztották el. Az ügy mögött természetesen a koronavírus áll. Pontosabban annak csak a gyanúja. Bachner András a miskolci pólócsapat szakmai igazgatója a vlv.hu-nak elmondta: nincs még a kezükben a legutóbb elvégzett tesztek eredménye, de négy játékos állapotát annyira gyanúsnak tartják, hogy elővigyázatossági okból kérték a meccs halasztását. Az érintetteket elkülönítették, ők senkivel sem érintkeznek, ellátásukról a klub gondoskodik. A portál értesülései szerint a szerdára kiírt Magyar Kupa helyosztót – ha semmi rendkívüli esemény nem jön közbe – mindenképpen lejátssza egymással a két együttes.

A helyzet eddig is kaotikus volt, azonban még bonyolultabbá vált. A Miskolccal immár tizennégyre emelkedett azon OB I-es csapatok száma, amelyek valamilyen módon érintettek a vírushelyzet által. Csupán a Tatabánya és a Honvéd áll a lábán, őket – eddig - nem sújtotta semmilyen módon a járványhelyzet.

Az OB I negyedik fordulójából mindössze három összecsapást tudtak megrendezni, öt párharcot elhalasztottak. Az UVSE óriási bravúrt ért el a Vasas legyőzésével. Kilenc góllal nyert a Honvéd a Tatabánya ellen, míg a Szentes 6-5-re múlta felül a PVSK-t.

UVSE-Hunguest Hotels - A-Híd VasasPlaket 9-7 (3-0, 2-3, 3-4, 1-0)
Budapesti Honvéd - Tatabánya 15-6 (2-1, 4-0, 3-4, 6-1)
Metalcom-Szentes - PVSK-Mecsek Füszért 6-5 (2-0, 1-2, 1-1, 2-2)
PannErgy-Miskolc - ZF-Eger (elhalasztva)
Kaposvári VK - FTC-Telekom (elhalasztva)
BVSC-Zugló - OSC Újbuda (elhalasztva)
KSI – Szeged (elhalasztva)
Debrecen – Szolnoki Dózsa (elhalasztva)RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel