Muszukajev világbajnok

Muszukajev Iszmail történelmi aranyérmet szerzett a belgrádi Stark Arénában zajló birkózó-világbajnokságon, mivel a döntőben 11:0-ra, technikai tussal legyőzte a Puerto Ricó-i Sebastian Riverát.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Borok eladásával gyűjtenek adományokat, étkeztetésre használják
2020-04-21 15:00:17
Az Egri Borműhely és az alakuló Eger Lions Club a lakosság segítségét kéri az erejükön felül teljesítő egészségügyi dolgozók részére! A borászok 1552 palack bort ajánlanak fel, melyek eladásával gyűjtenek adományokat. Az intézményekkel naponta előre egyeztetve a pontos igényeket, egri vendéglátóhelyek bevonásával, a koronavírus megszűntéig minden nap ebéddel segítik munkájukat. Az adományok 100%-a étkeztetésre kerül felhasználásra, folyamatosan nyomonkövethetően. Jelenleg az egri kórház fertőző, intenzív és sürgősségi osztályaitól valamint az egri mentőállomás részéről van hivatalos visszajelzés, miszerint biztosíthatják a folyamatos ebéd ellátást. Nagyon fontos, hogy a kiszállítás minden esetben előre egyeztetett módon és folyamatosan történik, tehát a dolgozók pontosan annyi ételt kapnak amennyi szükséges és számíthatnak rá.

A támogatás menetéről, a felajánlott borokról az összefogás hivatalos oldalán (1552segitseg.hu) bővebb információ található.

A borműhely tagjai: Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok, Eszterházy Károly Egyetem, Gál Tibor Pincészet, Juhász Testvérek Pincészete, Ostoros Családi Pincészet, Petrény Winery, St. Andrea Szőlőbirtok, Thummerer Pincészet és Szőlőbirtok, Tóth Ferenc Pincészet.

Éttermek: Hotel Senator-Ház, Macok Bisztró, Falánk Fanny Étterem, Legényfogó Kisvendéglő, HBH Étterem.

RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel